underregnbågen.se

Blogg listad på Bloggtoppen.se

torsdag 9 mars 2017

En miss och Amors pilar.....

Sjukt stor morot, fyller hela flaket ;)


Jag har haft besök av en fröken som numera är fru. Jag har upplevt saker som jag aldrig trodde jag skulle få uppleva.
Separationer är minsann bra i bland, det kickar mej till göra saker jag aldrig skulle drömma om, om jag varit i ett förhållande. Alltså har jag mina ex att tacka för mycket av dom stora sakerna som skett/sker i mitt liv.
Inom en snar framtid kommer mitt liv att förändras, kanske för alltid, vem vet.

Jag har alltid haft det enkelt med att prata och det är bra. Problem blir det dock när jag ska hålla tyst. Det är liksom emot min natur, jag blir sprickfärdig av att inte få dela med mej om vad jag känner och vad som händer i mitt liv.
För ja, det har hänt så otroligt mycket bra i mitt liv just nu som jag ännu inte kan dryfta om här på bloggen. Det kommer, var så säkra men än är jag (vi) inte redo.
Men jag kan ge en liten ledtråd, för er som är skärpta och har en liten Sherlock Holmes inom er kan ni ganska enkelt förstå vad det handlar om.
Exakt!
Det handlar klart om kärlek.
Jag är väldigt lycklig och glad just nu. Det bubblar och pyser i hela min kropp, jag fnittrar ideligen och känslan är underljuvlig.

Men ni alla fantastiska människor som är en del av mitt och Mollies vardagliga liv genom bloggen. Ni som alltid fått hela mej. Ni kommer att hållas på halster ett tag till och det är på grund av andra människor, det handlar alltså inte om mej. Jag är öppen med min läggning och med mitt liv, men alla har det inte riktigt så.
Men det känns som om Amors pilar kommer flyga hej vilt runt mej, det bara viner till. Frågan är väl bara var dom träffar.
Under tiden får ni glädjas med mej i min lycka. Tack :)

Ännu en kväll somnade jag leendes efter att jag fått en godnatt puss av min underbara lilla dotter.

Detta kan vara kvinnan som förändrar mitt liv <3
När vi är redo ska jag vända henne ;)


Jockarp.

1 kommentar: