onsdag 1 mars 2017

Semlor....

Gånger två...


03:18 god morgon, jo tjena. Jag vaknade upp och det var omöjligt att somna om. I det läget hade det varit underbart om det legat en människa bredvidd mej som jag älskade som jag kunnat lägga mej nära tätt intill. Men nepp det var tomt. Skit samma lika bra och gå upp. Jag roade mej med tvätten och att sätta fyr i pannan, jag fixade inför dagen och gymmet blev berikat av mej väldigt tidigt.
Löpningen ja, den var en sån dag då jag inte ville sluta springa, dom tillfällena är få vad det gäller löpbandet men när det väl inträffar är den en cool känsla. Jag log, lyssnade på musik och formulerade en text i huvudet, en text som kom från hjärtat via mina stämband och ut i svären. Jag gillar det och jag har lätt att formulerar mej när jag rör mej framåt.

Möte, möte, möte samma sak men olika ämnen. Det var givande, frågan är väl bara vad det ger. Kommer vi framåt? förhoppningsvis. Det bjöds på semlor och för dagen klapp jag två. Väldigt goda må jag säga.
Sista mötet skulle sluta 16:00 och när klockan stod på den tiden lyfte jag min snygga bak och gick. Jag hade inte tid för övertid.

Hem och myset hämtades på undantaget och vi drog vidare direkt. Simövning och för dagen tog hon minsann dubbla pass. En liten flicka som vi delade dusch med hade diabetes och det pratade vi om en stund, det är bra att upplysa dom små om att det finns barn som inte är helt krya. När duschande var över kom det ett gäng äldre damer och den ena av dessa damer hade även hon diabetes. Mollie såg hennes lilla knapp som satt på armen och sa:
- Hon har också diabetes.
Ja sa damen och sen pratade vi lite till om det.

Vi körde hem och middagen lagades. Vi åt, fixade med disken sen drog vi i gång stora baket. Snabb som vinden snodde vi ihop en cheescake och en Nutella kaka. Imponerande må jag säga. Vi väntar åter igen gäster och dessa ska det imponeras stort på, så jobbar vi ;)

Lilla fröken tjorv satte sej i min famn och med balsam spray och en borste började operation lösa upp tjorvor. Fy säger jag bara, lilla fröken har fantastiskt vackert och fint hår men det tjorrar ihop sej så man håller på att bli galen. 45 minuter senare var hon vacker som den prinsessa hon är. Jag var nöjd men en liten kamaxel hade jag allt ådragit mej.

Hon var danssugen så vi drog igång, svetten öste av mej och jag snurrade Mollie så hon tjöt rakt ut. Armarna kommer bli ömma i några dagar, men det var det helt klart värt.


Smetslickning är grejer det :)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar