fredag 24 mars 2017

Privilegier och kickbike...

Den hårdingen kör på kullerstenen ;)


Ingen morgonträning, nej faktiskt ingen träning alls på hela dagen. Ovanligt men behövligt, kroppen behövde lite vila.
Det blev morgonfritids och det var ännu en ljuvlig morgon, jag älskar att jag nedärvt mitt mycket goda morgonhumör till min dotter, vi var två solstrålar som spatserade upp och borstade det bländande vackra garnityret ;)
Ja jag tyckte jag så ovanligt fräsch ut, jag gillar den synen, den får mej ännu piggare än vad jag redan var.

Fritids och vi kramades en bra stund innan vi sa hej då till varandra. Det är något speciellt med myset och hennes stora varma kramar. Hon bjuder ofta på dom vilket jag är glad över, tack för det.
Jag drog till bruket, kaffe med grabbarna och vi hade lite tuffa samtal. En kollega har blivit allvarligt sjuk och det ser inte bra ut, tacksamma var vi som klivit upp ur sängen denna dag.

Jag satt i ett antal möten och mycket häng vid datorn. Lite provtagning fick jag till. Middagen intogs med ett helt gäng härliga människor.
I ett möte med en äldre herre blev jag så fylld av energi så jag höll på att pysa över. Jag grymtade något om att jag började bli till åren, han klippte av mej bums och sa:
Leonora! Du är just nu i din bästa tid i livet. Du är fortfarande väldigt ung och du är tillräckligt gammal för att skaffat dej en mängd erfarenhet. Du är klok och du har ett kontrollerat liv. Du är het på arbetsmarknaden.
Hmm jag blev imponerad av gubbens ord och han hade en poäng helt klart. Jag log och vi önskade varandra en trevlig dag. Jag funderade över orden och kom fram till att jag är väldigt privilegierad som får arbeta med alla dessa kompetenta människor, kompetenta vad det gäller både jobbet och då även livet.

Eftermiddagen bjöd det på tårta, för dagen valde vi en lite nyttigare variant, frukttårta.
Jag tackade för mej efter tårtan och alla hysteriska skrattanfall. Det kändes bra att lämna när livet var glatt och enkelt.

Jag körde till skolan för att hämta upp min dotter. Hon hade gjort en bok, lite flaggor och strumpor i papper. Hon leverarar helt klart väldigt mycket på pysselstunderna. Bra där!

Hem och upp till kusinerna, vi hade siktet inne på Kickbikes, Mollie har tjatat om det länge och just nu tycker jag att det är en bra idé hon är ju ute och kör och när det är vår vill man ju så klart vara ute.
Vi tog med oss två stycken hem och givetvis kittlade det även i en 40-årig flatas kropp att få provköra. Jag tog den stora och myset körde med den lilla. Herregud vad vi skrattade. Fort gick det med.
Nu har vi tränat så snart ska vi dra in till stan och köra lite gupp, hur svårt kan det va?
Tror vi får ta med en sjuksköterska på premiärturen så vi är på den säkra sidan ;)


Jag öste på altanen ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar