onsdag 8 mars 2017

Julgran i Mars....

Mysmorgon...


Ibland behöver jag ledigt och distans från vardagssaker. Det är en av fördelarna med att ha en ekonomisktrygghet. Jag behöver inte gå till jobbet en dag om jag inte vill. Det ville jag inte igår. Det händer så mycket på det privata nu så jag ansåg mej inte ha tid att gå till bruket. Och jag litar på mina grabbar, att dom håller ställningarna.
En kaffe i soffan helt allena klockan sex på morgonen. Det är inte så dumt de.
Mollie väcktes klockan sju och hon pimpades inför skoldagen. För dagen ville hon ha en fläta i håret, så en fläta blev det. Sockersöt självklart. Vi hade en superskön morgon och jag lämnade henne själv i skolan, det är lyxigt det.

Jag drog hem och upp på berget, 13 km skramlade jag ihop utan att blinka, det gick så enkelt. Jag sprang förbi en gran som var pimpad, Ryssberget är verkligen speciellt. Jag fick stanna och ta en bild på granen.
Hem och mat och dusch. Jag körde till den andra gården på ägorna och där provades motorsåg och vedklyven. Det gick fint må jag säga.
Jag drog en repa med fyrhjulingen och det var en skön känsla, jag behövde lite vind i ansiktet.

Eftermiddagen var mycket intressant och lärorikt. Nya människor och nya kontakter kom i min väg. Jag blev åter boostad enormt och jag gillar det. Ibland är människor så väldigt enkla, varför är det inte alltid så?

Mollie och jag hade en mysig stund ihop på studsmattan. Det är sällan att vi hoppar på vintertid, för dagen var det skor på.
Hon har ett projekt i källaren och det består av att dra in spikar i vedträ, meningslöst kan tyckas men inte för henne, så jag låter henne hållas.
Vi åt gemensamt middag och eftersom att det var tisdag så öppnade vi en burk Nutella till efterätt. Så jobbar vi.


Pimpad mitt i skogen...

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar