lördag 25 mars 2017

Skateparken...



Fånga dagen, ja lätt. Halv sex var jag ute på mitt berg. Mördabacken hej. Ännu en otroligt vacker morgon blev jag bjuden på. Jag sprang ner om vägen på vägen hem, bara för att få se palatset i morgonskruden, då solens första strålar träffade mitt hem. Jag rös av välbehag när jag såg mitt älskade hem. Ännu en gång skakade jag på huvudet och sa till mej själv att jag den 30 december 1976 föddes med en guldsked i munnen. Vilket otroligt vackert och tryggt hem jag har. Än en gång bubblade orden upp att mitt hem är min borg.
Jag log och drog vidare i livet. Mot bruket.

Vi hade storstilade planer för ett uppdrag. Att sanera en sedimenteringsbassäng. Men nepp det blev inget av med det då det saknades personal för att hantera sugen. Ibland får man flytta arbetet lite och det brukar funka bra det med. Andra uppdrag fick angripas.
Vi hade en bra dag och det märktes att det var fredag.
Jag stämplade ut 15:00 för att jag kunde det.

Hem och upphämtning av mys och kickbikes. Vi drog vidare in till skateparken i stan. Där möttes vi upp av min icke kaffedrickande vän och son.
Det var första gången för myset på skateparken och hon var grym, hon hade super kul och hon utmanade sej själv. En lite krock och ett par fall men upp igen bara.
Mammorna parkerade sej i söderläge på en betongkant, super mysigt, vi samtalade och njöt i vårvädret, solglajorna var på. Jag älskar det. Våren alltså ;)
Det var många barn så det var lite stimmigt. Vi tog en paus och gick till ICA och köpte lite småsaker sen var vi tillbaka på parken igen. Lite mindre med barn gjorde att det blev mer testning av gränser.
Jag körde lite jag med men jag blir nog ingen elitutövare på det området.
Jag är bättre på att prata och prata det gjorde vi, om allt. Det är fantastiskt att man kan klicka så med vissa människor, människor som inte varit i ens liv mer än några få månader och ändå känns det som om vi känt varandra hela livet. Tacksamheten är stor över det.

Vi var frusna och myset var rosig i ansiktet, vi vände hem mot byn runt sexsnåret, det blev alltså några timmar i parken men myset vill dit igen ;)
Hem kom vi och middagen lagades, det blev sent för intaget av föda. Hel kyckling, potatis och sås. Smaskigt värre. Frisk luft triggar hungern, det var inte mycket kvar på bordet i matväg när vi var klara ;)





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar