lördag 11 mars 2017

Flätor....



Gymmet supertidigt. Jag var sliten men upp kom jag och springa kunde jag. Svetten forsade av mej, jag har svettats sjukt mycket sista veckan, jag vet inte riktigt varför.
Morgondusch, nytvättad tröja och kaffe på det. Jag kände mej stark. Det är en bra start på dagen det.

Jobbet gick smärtfritt, jag levererade inte fullt så bra som jag brukar men ja, ibland måste man få känna sej oslipad.
Vi tog ett litet studiebesök till en del som är under uppbyggnad, mycket intressant vill jag lova. På det blev det kaffe och vetekaka. Trevligt så där en fredag.

Jag drog hem tidigt, myset skulle hämtas. Hon var vid gott mod så vi drog ner till resebyrån och betalade en kommande resa. Lika bra att styra upp saker och ting.
På vägen hem berättade hon att hon var kär i en ny kille och honom hade hon minsann pussat på kinden. Jag log och tänkte avundsjukt att det är ju så det ska vara. Så enkelt ska kärlek vara ;)

Hon skulle tvunget ner i källaren och lusa till några vedträd med hammare och spik. Jag tvättade bilen och efter det började jag köra in ved. Någon snäll person, läs min far hade kört ner en ordentlig hög med ved under dagen, bara att hugga i helt enkelt.

Myset ville cykla så vi fick avbryta vårt arbete, lite nöje måste man hinna med.
Fåglarna kvittrade högt och små droppar vatten föll men det var ändå underbart att gå runt hemma på ägorna och känna vårens doft kittlande i näsan. Jag älskar att allt börjar om nu.

Vår icke kaffedrickande vän kom, för dagen utan son. Mollie var lite lugnare och konflikterna uteblev.
Vår käre vän gjorde flätor på både mej och myset, så himla lyxigt och mysigt med kvinnohänder i håret. Jag har saknat det. Jag njöt i fulla drag.
Vi hade en chill kväll med en massa sköna, roliga och intressanta samtal. Jag gillar det där, det där med att bara hänga och prata. Avslappnande liksom.

Myset kollade på en film under tiden, jag tror att jag uppfattade att den handlade om möss och en vessla. Måttligt intresserad alltså.
Hon var övertrött även denna kväll så lite lip innan nattning hann vi med.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar