fredag 10 mars 2017

Pizza och dans....

Hon är dansant :)


Dags igen då. Upp i ottan och iväg mot gymmet. Det blev ett stenhårt pass men jag var ruggigt pigg. Det hade blivit få timmars sömn men kroppen var spänstig och det var bra kräm i benen. Lungorna funkade utomordentligt bra dom också så jag bara öste på.
Dusch och kaffe med grabbarna sen var det dags att ta tag i dagens arbete.

Den inre tjänsten består men jag var tvungen att ta mej ut lite och få lite frisk luft, ja behövde sortera lite. Det har hänt så mycket dom senaste dagarna och jag behöver lägga allt i rätt fack i hjärna och hjärta.
Gällande dom senaste dagarna så har jag fått så mycket lovord om hela mej, allt från utseende, sätt och förstånd. Det är inte fel att bland annat bli kallad för smart och snygg, det går liksom hem det ;)
Jag har kramats mycket och det mår jag bra av, speciellt dom kramarna som varar lite längre, inga snabba ytliga kramar här inte. Tack för det.

Jag stämplade ut runt tre snåret och begav mej hem, mitt mys hämtades upp på undantaget, hon var pigg som en liten mört. Arbete i källaren tog fart, hon fortsatte med att dra in spikar i vedträden, för dagen hade hon finklänningen på sej. Det är min tjej det.
Jag körde lite ved under tiden myset härjade med sitt.
Min icke kaffedrickande vän med son kom och förgyllde vår kväll, med sej hade dom pizza, bara att sätta sej och äta alltså, enkelt.
Jag tog en kaffe på det och det passade perfekt med en bit nutella kaka.

Vi hade en mysig stund ihop, vi dansade, eller ja, vi rörde oss till musik, alla på sina egna små sätt. Det som kändes rätt just då. Den känslan är sjukt tillfredsställande, ingen press, man bara existerade.
Vi slängde oss i soffan och samtalade, lite gnabb mellan barnen, som betedde sej som om dom levt ihop hela sina liv, syskongnabbet var ett faktum.
Mycket skratt och en hel del tårar blev det innan det var dags för lopplådan, Mollie var övertrött så somnade gjorde hon inte förrän efter nio, det är lite sent det när det är skola. Men helgen är ju i antågande så jag tror att vi löser det.

Det var en härlig dag men det var mycket tankar som skulle benas ut så jag var helt slut när kvällen kom. Pang jag slocknade enkelt.


Dagens arbete....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar