måndag 27 mars 2017

Ny vecka tack....

Söderläge.

Såhär bra har jag det innan söndagsmiddagen...


Jag vaknade tidigt och berget stod redo för mej, det var inbjudande och jag tackade ja till inbjudan bums. Jag drämde på med Mördabacken direkt, jag ville känna om motståndet från föregående dag låg kvar. Nepp. Jag dundrade upp och lungor och ben jobbade vackert ihop med hjärnan. Den kombon är underljuvlig.
Löpningen fortsatte sen och ibland infinner sej känslan av att fortsätta springa, att aldrig sluta, att kroppen aldrig skulle säga stopp. Söndagen var en sån dag och gosse vad jag njöt. Jag drog in på stigar, jag hoppade över nerblåsta träd och jag flög över stenar och rötter. Jag kände mej förälskad.

Att ha vänner som frågar hur jag mår som undrar hur jag sovit betyder väldigt mycket. Jag har såna vänner. När jag kom hem hade jag fått ett mess om just dom frågorna, jag log och det rev till lite sådär skönt i hjärtat.
Att jag varit personen som en annan människa funderade över hur jag mådde, och tog sej tid att skriva och fråga om det är vackert. Jag blev givetvis glad och småljummen i hela kroppen.

Jag var nog lite känslig och jag gillar den sidan av mej själv. Min dotter klippte sönder ett par håliga byxor och pysslade lite med tyget, hon levererade en katt och så vänder hon sej till mej och säger:
- Titta mamma vad fantastiskt.
Jag log åt henne åt hennes ordval. Jag formade mina händer till ett hjärta och sa till henne att jag älskade henne.
Hon tar då båda sina armar och sträcker ut dom rakt ut från sin kropp och säger:
- Så här mycket älskar jag dej mamma.
Det stockade sej i halsen på mej och det brände som eld bakom mina ögonlock. Tårarna kom.
Hon är helt underbar min dotter. Så mycket känslor i en så liten kropp.

Från det började hon diskuterar att hon ville frosta ur frysen, men sa jag vi har ju köpt en ny självavfrostande frys hjärtat. Vi behöver aldrig mer göra det. Men det var ju så roligt fick jag till svar.
Hmm jag skiftningarna är många och snabba.

Världens godaste kakor ;)

Runt middagstid körde vi söder ut. Vi stannade till på Ekohallen och köpte en lila snygg kickbike till myset. Bra val. Vidare mot ett café som gör dom godaste kakor jag vet.
Vi stoppar inte där, nej vidare igen till Rökeriet i Åhus för en mycket delikat och svindyr måltid. Vi satt i söderläge och solen brände lett, Jag var helt svedd i nyllet.
Mätta och glada körde vi vidare till Pulken, det var egentligen vårt verkliga mål för dagen. Tranor i massor som gick och åt, ca 9000 stycken var på plats och så vi då. Det var häftigast att se när dom flög in för landning. Mollie kollade i kikaren och jag spanade naturellt. Vilket fantastiskt skådespel.

Annars måste jag sammanfatta veckan som gått som min icke kaffedrickande vän till mej sa.
Idioternas vecka.
Ja det stämmer, det har varit en märklig vecka och med det ser jag väldigt mycket fram emot en ny vecka med roliga och spännande saker som gärna får kryddas med fin människor. Tror faktiskt att jag aldrig längtat till en måndag så mycket som jag gjort nu :)

På spaning...

Infotavla...


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar