fredag 3 mars 2017

Mammografi och finnar...



Jag väckte min dotter, hon var seg som gummi att få ur sängen. Jag fixade frukost och serverade det på silverfat, det enda hon behövde göra själv var att tugga och det gjorde hon som väl var ;)
Jag lämnade henne på morgonfritids lite efter sju, vi kramades och jag sa att jag älskade henne sen gick jag.
Jag körde till lasarettet i Karlshamn och en sån boost jag fick där innan klockan var åtta skulle jag lätt kunna vänja mej vid att få dagligen.
Mammografi och jag gick in med bar överkropp. Tjejen som skulle utföra själva fotandet kunde inte sluta att ge mej komplimanger för min kropp. Du är väldigt vältränad och snygg, bla, bla bla. Vidare pratade hon om att hon behövde träna att hon slarvat med det, sen tog hon mitt ena bröst och stoppade in i själva kameran, sen fortsatte hon att blarra om att jag var så grymt vältränad. Hon ville ha reda på hur jag kunna få den kropp jag hade och ja, jag försökte verkligen berätta det för henne mellan bilderna på mina bröst och hennes prat om min kropp.
Hon frågade om jag hade inplantat. VA! sa jag, skulle inte tro det, jag blev litet besviken på henne i det läget, hon som ser bröst hela dagarna borde väl rimligen se skillnad på det. Eller?

Jag gick ut från rummet och funderade på vad tusan som hände där inne egentligen, Vilken morgon, helt sanslöst. Jag flinade hela vägen till bruket och när jag väl kom innanför dörrarna berättade jag för grabbarna om min morgon. Jag bad dom bosta mej likt den bönan varje morgon, vi får se hur det går med det :)
Vi fortsatte att prata kropp under dagen. Och mina grabbar är ett sällsynt gäng det är en sak som är säker.
Vid middagen klagade jag över att jag fått ungdomsfinnar i pannan, finnar vart tionde år och så kommer dom nu när jag absolut behöver vara finnfri på grund av en lite aktivitet som ska till att göras kommande vecka.
Grabbarna säger då:
- Det är säkert stress,
jag är inte stressad, kontrar jag med.
- Eh det är inre stress.
Eller mens säger den andre då :)
Snacka om att vi har ett öppet förhållande i vår grupp. Jag vet var han menade men jag kunde inte låta bli och säga att han borde läsa biologiboken, Mens sitter inte i pannan ;)
Detta fördes på tal vid ett flertal gånger under eftermiddagens övningar.
Har jag sagt att jag älskar mitt jobb?

Hem till mitt mys och det var en underljuvlig eftermiddag, Jag funderade på om det var ljuset som gjorde att vårkänslorna knockat mej så otroligt mycket dom sista dagarna. Skönt är det i alla fall.
Jag inventerade ägorna och vedreserverna lite, det börjar tryta i källaren så nu är det snart dags att börja leverera lite på den fronten.

Ännu en kväll dansade vi så svetten öste av oss. Vi är helt galan när vi drar igång ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar