måndag 6 mars 2017

Fötter på jorden....



Att dra ut på berget halv sju på morgonen är lyxigt, inte en människa syntes, konstigt ;) Jag stötte däremot på både mufflonfår och hjortar. Fåren hade lamm och dom var grymt söta. Dom blev rädda för mej och drog i väg i all hast, synd jag gillar att springa och titta på dom när dom står kvar lugnt och äter. Det är så rofyllt.
Jag dundrade på över berget och helgen har inneburit över fem mils löpning och höjdmeter som får Kebnekaise att blekna.
Jag drog över länsgränsen men jag kom tillbaka. Det är viktigt att hålla fötterna på jorden och veta vart man kommer ifrån. Jag ska försöka minnas den raden ;)
Att springa fastande är skönt och bra men jag var faktiskt lite matt i benen när jag kom hem, det kostar alltså på att inte fylla på depåerna innan träning.

Myset var vaken när jag kom hem, hon och mormor kollade igenom startfältet till finalen i Mellon. Owe hit och Owe dit ;)





Attentat i vedhögen...


Vi tog oss hem och vedkörningen tog fart, myset och morfar körde lastaren och jag körde skottkärran. Hon älskar att åka stora maskiner och helgen har vi kollat in både traktor, lastare och grävmaskin. Vilken lycka.

Vi var ute stora delen av dagen och det var blåsigt och småkyligt. Vi var helt slut när vi väl gick in i värmen. Den sköna känslan när man kommer hem helt väderbiten och sätter sej ner med en tallrik varm mat. Godare än så blir det inte.
Mollie kollade lite på teve och jag smålurade lite med huvudet på en kudde och min ena hand på min dotters kropp. Jag ville känna henne nära mej. Känna att hon var där.

Efter lurande på soffan, slank det ner en kaffe sen var jag på banan igen, hela palatsets övervåning sögs rent och golven torkades. Det känns väldigt bra inför framtiden nu måste jag säga. Det mesta är i sin ordning.
Ordning, när vi ändå var igång med övervåningen klapp vi hela undervåningen med. 300 kvadrat palats är nu tipp topp. Så jobbar vi.

Vi hann med en liten cykeltur, det var längesen sist. Vårkänslor även för myset alltså.
Det blev en söndag med massor av saker gjorda, det går bra nu :)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar