lördag 18 mars 2017

Småstadsprat....

Galning...


Jorå. Gymmet, shit vad jag levererar. Formen är fin inget snack om den saken. Men jag är sliten efter en lång arbetsvecka, kvällar med att göra listan och tidiga mornar för att få till mina träningspass, men ja det är värt det så är det.
Mollie skulle ha frukt och gympaskasse med sej, det skulle fixas och helst inte glömmas. Vi klarade även det denna veckan. Tummen upp till oss ;)

Jobbet var skiftande, lite ute och lite inne, lite haveri och lite lösningar. En bra blandning alltså. Skratt i massor och god fika. Fredagarna är extra piffiga. Lättlevda liksom.
Utstämpling redan 15:00 för att jag kunde.
Jag tog en tur till city, Mekonomen och investering i oljefilter till suven och jag slog även till med nya torkablad. Jag älskar rodtripper och jag kan tänka mej att det ligger några på lur framåt vårkanten. Kan vara förnämligt att se ut då.

Hem och dusch för myset, håret kammades och klänning åkte på. Hon valde skjorta till mej. Vi var redo för festligheter. Myset kusin fyller år och det ska ju firas så klart. Vi drog in till stan för restaurang besök. Vi tryckte i oss varsin pizza och sen blev det tårta hemma i byn. Kvällen blev sen men myset var på bettet.
Vi tackade för oss och hemma var vi inte förrän 21. Tandborste och saga. Vi har börjat läsa mycket igen vilket jag tycker är bra. Det är viktigt med ord och förståelse.
Innan vi släckte sa hon till mej att hon längtar till nästa dag. Jag flinade och kände igen mej själv i hennes ord. Jag längta nästan alltid också till något annat.
Jag gillar att flytta framtiden bakåt. Att jag är förberedd på vad som ska hända.

En ny låt av Gessle och Mister Winnerbäck har släppts. En låt som heter småstadsprat, huvudet på spiken, igenkännande faktorn är hög även där. Ibland är det svårt att bo i en småstad. (Men oftast ser jag det som lätt.) Låten lyssnade jag in under kvällen, jag gillar att lyssna på nya låtar som jag tycker om, jag gillar att analysera dom och bilda mej en egen uppfattning om låten, det blir en historia bara för mej vilket är bra. Jag skapar mej minnen till musiken. Egna minnen.


Kalasredo....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar