fredag 16 september 2022

Allt jag ska göra…..



Jag började med en morgonpromenad på berget innan Mollie skulle väckas. Check på den liksom.
Hon fick frukost och väskan packades. Redo för avfärd.
När myset skulle till skolan noterade jag att det typ var tom tank i bilen. Attan jag måste tanka också sa jag högt. Mollie vänder sej mot mej och säger. Det är så mycket saker du måste göra som aldrig jag behöver fundera på. Ja jo precis så är det ju. 
Ja jag har ju bara skolan. Ja jo så är det ju och soporna också och kläderna det ligger ju på ditt ansvar. Jag fortsatte samtalet med att det är ju så att jag har ju också haft det som du har det nu, när jag var liten (även om det är ett tag sen nu) och snart har du det som jag. Hjulet fortsätter ju liksom att snurra. 
Hon lämnades i skolan och jag åkte vidare till min vän andra sidan berget.

Eftersom jag inte hade någon hund med mej på promenaden var det jag som fick äran att putta vagnen där hennes son satt i. Mm det där med att uppleva gamla minnen.

När jag kom hem hade jag tusen saker jag skulle göra men jag visste inte vart jag skulle börja, så jag gjorde ingenting ;)
Världens största regnskur kom vilket jag faktiskt gladdes åt, då slapp jag köra och vattna blommorna på kyrkogården. Toppen.

Jag fick lite fart när min Downperiod var över. Jag tog tag i spa-badet. I med en dränkbar pump och så ut med vattnet. Nytt vatten och en PH-justering. Booom, nu inväntar jag bara lagom temperatur sen blir det bad. Jag kan när jag vill.

Vi skulle hämta lite grejer med fyrhjulingen och passade samtidigt på att ta en sväng ner på Vesan. Vi lekte en stund och körde under regnbågen. Mollie tjöt rakt ut när jag drog på det värsta jag kunde. Hon älskar det och jag älskar hennes glädje.

Kvällen stod det handboll på schemat för min dotter och för mej stod det springning. Det var en skön tur och jag kände mej väldigt stark.
Hem till palatset och en uppfräschning sen väntade sängen.

Även denna kväll avslutades sent med ett samtal från huvudstaden. Ett väldigt trevligt sådant.
God natt typ runt ett.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar