måndag 26 september 2022

Ullared med henne…..

Hon ville inte ha skorna.

Hon ville inte ha jackan.

Hon ville inte ha mössan. 



Vi fick lite ändrade planer under söndagen vilket gav oss utrymme för att rymma hemifrån. Mollie kom nerrantandes halv nio och prick klockan nio satt vi i kärran för avfärd.
Herregud så roligt vi hade i bilen. Hög musik, skönsång och skratt. Jag älskar att köra bil och nu börjar jag till och med att digga Volvon, jag har haft lite svårt för den efter BMW:n men nu teama vi bra.
2,5h senare anländer vi till Gkås i Ullared. Fett med folk och det passade mej perfekt det. Jag var på supersocialthumörsavslutning. Älskar när jag är i det stimmet och simmar. Mollie gillade det också även om det tog lite extra tid eftersom jag pratade med typ alla ;)

Vi tog en paus, och åt en rejäl middag, även en lite godsak efter slank ner sen var vi redo för att shoppa vidare. Vi tog en vända till skoaffären, den var verkligen toppen, kanske för att Mollie hittade vinterskor bums. Det var skönt. Vi passade på att roa oss lite också när vi ändå var på avdelningen. Klackarskor på ;) 

Vagnen var överfull och vi gissade vad det skulle gå lös på. Jag gissade på 6,500 kr. Mollie gissade på 5,000 kr det slutade på närmare 7000 spänn och skorna på det som kostade 599.
Ja herregud jag bara flinade och konstaterade att det är dyrt med barn.

Vi packade ner pinalerna och vände hemåt. Mollie var sömnig och vilade lite i bilen. Jag var dock pigg som en mört så jag roade mej med att sjunga högt. Lite för högt enligt min dotter.

Vi var hemma runt 20,00 och vi packade in sakerna sen blev det ett skönt långt bad på altanen. Till det bjöds det på en god öl. När de första regndropparna kom lufsade vi in. Det hade varit en väldigt fin dag men nu var det dags att säga godnatt.

Jag provade mest provrummet…

Meterlångt kvitto….

Power Woman  jodå….



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar