tisdag 20 september 2022

Bada……




Sista dagen med gästhundarna vilket är skönt. Det är lagom med en hund tycker jag minsann. 
Men det blev en promenad på berget under tiden dagen grydde. 
Jag hittade lite bra att ha grejer i skogen som jag tog med hem. Jag har ett projekt på gång men det visade sej vara ett större problem än jag trodde att hitta en kotte som passade. Hallå hur svårt kan det va att hitta en kotte?
Skitsvårt så jag fick offra en av mina amerikanska kottar som jag tog med mej hem på en resa därifrån för typ hundra år sen.
Förberedelserna är nu klara nu ska jag bara vänta på att ett paket som kommer skickar till mej sen så fortsätter projektet.

Till affären för att veckohandla. Jag väntar dambesök i helgen (om hon frisknar till från sin förkylning) och jag hade ju tänkt att imponera lite ;) 
Men det är svårt att sätta menyn. Så ja jag köpte bara sånt som Mollie gillar, det får bli en vända till efter jag bestämt mej.

Jag tog fyrhjuling ner på Vesan och fyllde på potatisförådet med två spänner. Årets potatis ser bra ut och dom är väldigt goda, för mjöliga tycker dock den lille i familjen, men jag tycker dom är perfekta vi har helt klart olika smak där.

Jag lämnade mina pärons bil på stationen och fick lift hem med min vän, det är lyx att ha så fina vänner. Jag är lyckligt lottad minsann, man borde nog tala om det lite oftare så där face to face.

Mollie hade beställt kokt lax, potatis och citronsås. Hon hoppade trettiotvå i dörren när jag anlände till palatsets gårdsplan. Hon ville ha mat, helst för en timme sen.
In och fart på plattorna. Maten åts med god aptit. 
En idé om att köra till stranden tog fart. 

Vi var i plurret båda två och det var en magisk kväll. Så vackert och så mycket skratt.
När vi kom hem hoppade vi baljan på altanen, där var det betydligt varmare än i havet. Där satt jag och lyssnade på min dotter när hon pratade om partierna och dom olika partiledarna. Får hon aldrig nog?





Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar