torsdag 29 september 2022

Mer TV…..




Uppstigning innan fem. Utgång i ett väldigt höstigt väder. Det regnade och hade så gjort hela natten. Detta fortsatte sen hela dagen. Jag är snart 46 år gammal och jag tror aldrig vi har haft så många timmar ihållande regn på östkusten. 
Jag jobbade i alla fall 8h och sen var det möte.
Efter det for jag hem. Då hade det kommit 44 mm Regn. Jag var tvungen att aktivera mej med något intressant. Jag testade att göra egen färg av olja, ägg, vatten och ett färg pigment. Det gick fint. Jag tror på detta.

Jag fick ett samtal från ett TV-bolag. Ett bolag som jag känner till.
Jag fick en fråga om jag kunde tänkas vilja vara med i ett program. Jag fick fina visdomsord om mej.
Det smörjde ordentligt vill jag lova. Det var allt från att jag gör mej bra i rutan till att jag är en kul person som många kan och kommer uppskatta.
Jag slickade i mej av orden och sa att jag skulle fundera på det. Jag har funderat på det ;) 

Jag fick ett mess från killen i mitt liv. Mina svarvstål var klara för leverans. Jag åkte iväg bums. Gosse så vassa dom var. Jag måste helt klart investera i en Tormek och jag måste helt klart lära mej denna konst. Jag tackade för hjälpen och pröjsade honom några hundralappar för besväret, 
När jag hoppade in i bilen tappade jag ena stålet rakt ner i sätet. Det gick hål direkt. Jag flinade, men en annan dag i månaden med andra hormoner i kroppen hade jag förmodligen börjar lipa. Tja nu måste jag laga sätet i min bil. Kul.

Jag var inte hemma förens halv sju, det regnade fortfarande och middagen lagades. Vi åt och jag förhörde min dotter på tyskaorden. Hon gillar det och jag njuter av att vi har det så fint.

Jag lät verkstan vara på kvällen, jag tror det var bra med tanke på fadäsen med bilsätet. Vissa dagar ska man bara ta en paus i allt. (Även om de är kul) istället la jag fötterna på bordet och avnjöt en kopp kaffe.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar