onsdag 14 september 2022

Teori&praktik……

                  Lite den känslan på mötet🤔


Ja, Tisdag betydde över 10 timmars arbetsdag. Möten, irritation, och en aning hetsighet. Men ibland är det omöjligt att bli förstådd och oftast är det av människor som sitter i nån form av chefsposition. Dessa människor vet säkert väldigt mycket i teorin men en sak jag lärt mej i arbetslivet det är att teori och praktik sällan harmonierar. Att dom då tror att dom vet bättre än en person som utfört arbetet i över 20 år i praktiken kan ju få en att få topplocket att lätta. 
Än skönare var då att lämna allt bakom sej och köra hem till min dotter och veta att det nu är över två veckor till jag ska utföra något förvärvsarbete igen. 

Jag kommer att ha en hel del att pyssla med ändå vilket är bra. Men jag kommer vara på hemmaplan och det är något jag har stort behov av just nu.
Jag har beställt en hel hög med roliga saker på Amazon som jag bara väntar på att få en avisering om att dom finns i min närhet. Sen ska det minsann experimenteras ;) 

Mollie hade sin andra pianolektion och hon fick förflytta sej från skolan till pianolokalen själv på cykel. Hon ringde mej innan hon cyklade och även när hon kommit fram. Hon var lite osäker på vilken väg hon skulle cykel för att hitta, det trots att jag körde vägen med bilen häromdagen. Hur som helst kom hon fram välbehållen.
Hon hade även handboll på kvällen vilket mormor fick styra upp med hämtning och lämning. Det är mycket på spisen nu minsann. 

När jag kom hem körde jag en tallrik full med kottar i micron till ett kommande projekten. Mollie tjuter rakt ut. Det luktar jul mamma. Så mysigt.
Ja visst är det mysigt säger jag och flinar över att hon inte frågar varför jag kör kottar i micron, det verkade fullständigt normalt för henne ;)




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar