torsdag 8 september 2022

Svarvandes……


Alltså människor ändå. Jag upphör aldrig att förundras över vänligheten. Jag är med en i facebook grupp som handlar om träsvarvning. Jag fick kontakt med en äldre herre som tipsade mej om diverse saker. Nu har han spelat in en hel film till mej om hur man kan göra ringar på ett enkelt sätt. Han berättar och visar. Det är så himla fint gjort.

Av en annan kille som läser min blogg fick jag ett hett tips gällande min skruv som jag saknar. Hur jag kanske på ett enkelt sätt kan få tag på en likvärdig. Just nu har jag lite andra också vänliga människor inkopplade på just detta fallet men att få tips ramlandes över mej gör mej varm långt in i själen. Vilka människor det finns bara runt hörnet. 

Jag fick en avisering på att paket fanns att hämta på Ica. Taadaaaa lite nya svarvgrejer. Allt var så fint när det låg i sina fack i väskan. Så fint att jag knappt vågade ta i dom.

Jag hade sovit om än risigare efter nattjänsten men jag skiter faktiskt i vilket nu. Jag kan inte göra något åt det, bara att härda ut. Men jag var inte pepp på livet precis.

När det smärtar på insidan kan man endera göra något roligt för att kompensera eller göra något som är ännu vidrigare. För dagen valde jag det sistnämnda. Jag måste ju prova olika infallsvinklar.

Element. Viktiga spelare under vintern i palatset. Men brutalt tråkiga att måla. Den dryga sysselsättningen drog jag igång med. Nog skingrade dom tankarna alltid men tristessen fick mej att fundera över en flytt till en etta med kokvrå på tionde våningen i nåt tråkigt betonghus. Två klara och jag nöjer mej nog där ett par dagar.

Middag lagades och betyget som föll från min dotters mun var inte dåligt vill jag lova.  - Bättre än sushi mamma. Jo jag tackar jag. Lite stolt blev jag allt. 

Dammsugning och torkning av golven fick bli det sista på att göra listan innan det var sammandrabbning i kalaha och efter det dusch och godnatt.

Jag har blivit med minikompressor…


Jockarp. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar