torsdag 22 september 2022

Smak av cykel…….



Herregud vilken fin dag jag fick igår. Barn till skolan, cykeln bak på bilen och sen iväg. Jag träffade 20 andra cyklister på mötesplatsen och cyklarna lastades på ett lastbilsflak. Vi tog bussen till Ryd. Där passade jag på att hos Lasse och hans fina färgbutiker fylla på med lite bra att ha saker till min svarvhylla. Kalaset gick på 700 spänn men nu har jag så jag  klarar mej ett tag. 

Sen var det iväg på cykel. Solen vräkte ner och sällskapet var fantastiskt. Vi stannade till och åt en lunchbuffé vid Mörrumsån. Supergott. På cyklarna igen och mot Karlshamn. Jag svängde av för att hämta upp min bil, jag ville inte bli allt för sen hem till Mollie på kvällen så jag försakade ett par timmar på spa-avdelningen på badhuset men den uppoffringen var helt klart okej. Cykelturen slutade efter fem cyklade mil. Och ryggbiffen som serverades på restaurangen var magisk.

Jag fick ett samtal av en tjej som hette Mathilda (tror jag) Hon var arkitekt. Mathilda ville komma till mitt hem och visa upp det för några klienter. Alltså jag flinade till lite och sa; - vem i hela friden är intresserade att bygga ett så gigantiskt hem. Dom måste ha fett med slantar. Hon berättade att det var tänkt till flera familjer. Okej då fattade jag lite mer.

Jag berättade för henne att vi var två personer som bor på 300 kvadratmeter och jag själv önskar mej ett Tiny house långt in i skogen någonstans. Men att jag kommit över det Måndagårdska palatset och nu är det liksom mitt hem vilket jag är glad över, även om det är orimligt stort. Hon svara. Jag älskar ditt hus.

Givetvis så var hon mer än välkommen att komma med sina klienter till vårt hem. Jag älskar att visa upp det. Det är nämligen minst lika speciellt som godsägarinnorna själva ;)

Efter den avslutade cykelturen så var jag hemma i mitt fina hem och hos min fina dotter klockan åtta. Mollie kom nerrantandes från övervåningen. Jag fick en stor kram innan hon tog sista trappsteget ner. Vi mår bra av att kramas. Vi gick i genom dom kommande dagarna. Det stundar studiedag för lilla fröken i dag och själv ska jag bege mej till västkusten så hon får vackert vara hemma själva. Men det är vi trygga med båda två vilket är bra.






Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar