fredag 23 september 2022

Värö……




Jag blev upphämtad på gården av två gentlemän klockan sju. Vi skulle åka till Varberg över dagen. Anledningen var att vi skulle kolla på en ny vedmaskin som har hybriddrift och givetvis är det mycket intressant. När vi kom på plast visade det sej att det var ett litet haveri på maskinen vilket gjorde att vi inte kunde provköra den vilket vi självklart hade hoppats på att får göra.
Vi kollade lite på den och vi kollade lite på den övriga anläggningen sen åt vi lunch.
Efter det tackade vi för oss och vände hemåt.

När jag kom hem blev jag bjuden på en rysligt god äppelkaka som min dotter gjort. Studiedagar är ju helt perfekt. 
Jag lagde middag och det endast till Mollie, jag var proppmätt. 
En tur till posten i stan. Jag retar mej så vansinnigt mycket på att jag inte kolla i brevlådan oftare än en gång i månaden tydligen hade det legat information om att det kommit ett paket till mej redan i fredags. Det var ny epoxi i paketet och jag behövde den verkligen för att kunna fortsätt med mina små projekt. Jag hittade även min skruv i brevlådan, som jag längtat efter den. Det går bra nu.

När jag kom hem gick jag ut i verkstan direkt och började blanda ihop en laddning. Det tar ju lite tid eftersom det måste stela mellan gångerna. Jag drog några rundor på svarven också innan jag gick in för att byta om.

Dags för springning för mej och handboll för Mollie. Vi sprang till havet och det var verkligen vackert. En sån härlig kväll. Och det var sjukt pigga ben det bjöds på. När vi var tillbaka till bilen ringde Tant N. Hon ringer alltid när jag behöver henne, det är sen gammalt.
Vi bestämde att vi skulle ta en biodejt. Vi ska bara lyckas synka våra kalendrar först sen så.

Mollie var klar från träningen 20:45 sen väntade dusch och lite intag av föda innan läggdags. När jag öppnade palatset dörr så slog värmen emot oss. Gud så skönt att jag eldade innan vi åkte. Jag tjöt rakt ut om att vi har det så himla fint. Mollie bara flinade och höll med. Hon är ganska van vid mina Tourettesliknande tjut. Stackars barn tänkte jag när jag när jag tjutigt klart :) 





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar