onsdag 28 september 2022

Det där med drömmar…..

Lite skör och grymt kaxig….



Jag vaknade klockan tre på morgonen och kände mej oförskämt pigg. Jag vaggade en stund, försökte somna om. Jag gjorde till och med en Pippi och vände mej om i sängen och la fötterna på huvudkudden. Men inget hjälpte. Ändå har jag världens skönaste säng. Men det var Omöjligt att somna om. Vad gör man? Jo man går upp och brygger kaffe. Jag satte mej i soffan. Jag funderade på att start Tv. Jag har inte tittat på den sen innan jag var på Fjällvandring förutom en film med Mollie. Men nä TV är inte min grej just nu. Jag har ett behov av att titta på den tillsammans med andra. Att mysa i soffan, att sitta nära. Inte att vrålglo utan mening. Nä så jag lät bli fjärrkontrollen.
Jag reflekterade i stället under dom tidiga timmarna. Jag är skör under morgonen och på något sätt tycker jag det är vackert även om det gör en aning ont då och då.

Givetvis handlade tankarna en del om mitt ex. Konstigt vore ju annars. Vi har en historia tillsammans även om nu inte hon tyckte att det var fint och viktigt. Så gjorde och gör jag.
Jag analyserade, lät det svida i hjärtat en stund av saknaden efter henne, sen dammade jag av mej koftan och konstaterade att hon måste vara superblåst som dumpa en så sjukt fin, snäll, charmig och snygg tjej som jag, det på grund av några drömmar. Jag log lite åt mina tankar om att man kanske inte ska drömma så mycket utan faktiskt leva i verkligheten, ibland är den faktiskt bra nog. 
Drömmar förverkligas väldigt sällan, det ska man nog också ha med sej i sina beräkningar.

Men jag tänker fortsätta vara snäll, charmig och snygg och kanske är det någon som ”drömmer” om just mej ;)
Jag flinade lite och tog en kopp kaffe till. Jag var redo för dagen och jag kände mej hetare, smartare och roligare än nånsin.

Jag körde till Karlshamn för att inspireras av andra människor. Vi gjorde övningar, lyssnade på föredrag och vi diskuterade. Jag älskar sånt. Dagen avslutades med en ståuppare som säkert var rolig men mej tappade han, kanske av ointresse, kanske av att jag började bli trött efter den tidiga morgonen.

Jag åkte hem och regnet öste ner, jag tog Kennet på en sväng i skogen och det var väldigt mysigt, det var längesen det regnade på oss och doften i skogen var magisk. Allt blir liksom starkare på nåt sätt.

Jag lagade middag till min dotter, hennes favoriträtt. Själv lät jag bli maten, jag var proppmätt efter middagen som jag bjudits på innan under dagen.

Kvällen bestod av handboll för barnet och springning för mej. En snabb vända inom Ica för påfyllning av mjölk. Sen var det minsann hemfärd.

Ute på tur…



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar