söndag 18 september 2022

Handbolls cup…..




Jag låg och lurade i sängen, jag ville inte titta på klockan, jag såg att hon inte skulle vara så mycket. Det var bara svagt ljus genom gardinen. Men telefonen plingade till så jag fick vackert öppna mina små grönbruna för att stilla min nyfikenhet. Det var från en böna 50 mil härifrån som var på hundpromenad klockan sex på morgonen. Jo jag tackar jag. En halvtimme senare var även jag ute på berget med mitt lilla gäng som för dagen fick span på en hjort vilket var uppskattat.

Myset väcktes och gjordes redo för en dag idrottshallen. Det stundade handbollscup. Detta mellan 08:45-17:00. Tänk att jag är en sån morsa nu ;)
Jag hjälpte till i sekretariatet under tre matcher sen var jag tvungen att ta mej hem för att mata och rasta hundarna. 
Tillbaka till stan och jag hängde med min dotter en stund. Fler matcher spelades och jag satt och blurrade med föräldrar och morföräldrar till Mollies lagkompisar. Det var väldigt trevligt må jag säga. Jag hade liksom inget annat för mej.

Jag hade lagt upp nån bild på bloggen där mitt kök var med. Jag fick en hel hög förfrågningar om jag kunde skicka bilder på det. Självklart var jag behjälplig med det. Det är Så himla roligt att fler än jag uppskattar det gröna sköna. Förövrigt kan jag berätta att köket är importerat från Danmark och har ca 30 år på nacken.

Hem från idrottshallen och mat i magen. Det hade varit en aningen lång dag så efter duschen gick Mollie upp till sej. Jag gick ut i verkstan och spånade på lite nya projekt. Jag har många idéer nu, det är bara det där med tiden som ställer till det. Jag städade, proveldade i kaminen och grejade lite med färger.

Jag tog tvätten med mej in som torkat ute i vinden och stängde dörren bakom mej. Klockan närmade sej åtta och det var dags att hålla kväll.
Mollie ville spela kalaha så kalaha blev det. Efter matchen frågade hon om vi skulle bada. Jajamensan jag är på blev mitt svar. Så ja, ännu en kväll låg vi och njöt i det varma vattnet och pratade om stjärnbilderna vi såg på himlen. Nä jag tror minsann att den dagen åker ner i braigalådan. Tack för det.





Jockarp. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar