onsdag 15 februari 2023

Alla ❤️…….



Sååå uppvakta…


Tidigt morgon och kneg väntade. Det flöt på formidabelt bra och 14:00 var jag utsläppt och jag kände mej fri som en liten ko på sommarbete. Jag hämtade upp Mollie i skolan för att ta henne till Pianolektionen. Vi hann ner till ICA en sväng innan lektionen skull börja. Vi hade kul när vi handlade och Mollie berättade om sin dag.
Hon till pianolektionen och jag till blommbutiken. Dejt väntade och det kändes fint att på tredje dejten uppvakta med en ensam ros.

Hem och mat lagades, vi åt gemensamt sen fick jag ta en sväng in i duschen efter dagens slit.
Jag kramade om min dotter och informerade henne om att jag skulle stå och vänta på henne efter handbollsträningen 20:45.
Sen lämnade jag boet.

Hon väntade på mej och ett välkomnande med en stor kram och en puss fick mej att bli varm i hela kroppen. Vilket möte. Vi tog en kaffe och satt och pratade. Ännu en gång slog det mej hur enkelt det var. Nästan för enkelt. Eller ja nä det är fint med enkelheten jag är nog inte van vid den bara. Men jag hoppas att jag ska få vänja mej vi den ;)

Vi tog en promenad i stan efter att kaffekopparna gapade tomma.
Att promenera hand i hand bland gamla vackra hus, att stanna upp och kyssas under gatlampans sken, en kyss som avslutades med två leenden munnar. Det var ren skär magi.
Det fanns inget annat än nuet just där och då och det var så vackert.

Att man möter på ungdomar i stan är kanske inte så märkligt men att vi råkade möta just hennes ungdom var ju lite märkligt. Det var ett fint möte av fyra glada personer. Det var kanske bra med ett spontanmöte, inte så formellt som det kanske annars blir när man ska presentera sitt/sina barn för någon potentiell nu flickvän. Tja check på den.

Vi promenerade vidare genom stan och vi stannade och speglade oss i skyltfönstret. Perfekt. Jag gillar bilden jag såg. 
Jag tog henne hem och vi hade en väldigt fin stund innan det var dags att säga hej då, det är vackert att lära känna varandra.
Jag fick världens finaste alla hjärtans dag present av henne och hon fick mej att känna mej väldigt, väldigt speciell.
Jag kom iväg för sent av anledningen att hejdå är svårt.

Men jag hann precis till idrottshallen för att hämta upp Mollie. Pju. Löften ska hållas och speciellt dom till min dotter. Men när jag svängde in på parkeringen såg jag att hon inte ens kommit ut än. Skönt.

Hon pratade hela vägen hem och när jag kom in i köket förstod jag varför. Hon hade gjort alla hjärtans present till mej i form av egna klubbor, dom var inslagna och hade ett fint snöre runt sej. Även ett fint kort hade hon gjort till uppvaktning. Hon alltså. Jag kramade och tackade henne. Informerade henne om att hon är bäst. Sen försökte jag rädda grytan hon använt till att göra klubborna ;)

I sängen och innan sovningen sammanfattade jag dagen med ett stort WOW. För en vecka sen kunde jag inte ens fantisera om att jag skulle varit på tre dejter med samma kvinnan innan den 14/2 ;) 
Nu var jag med henne under årets par-dag. Det kändes stort.
Innan jag somnade log jag när jag tänker på den planerade dejt fyra.

Tänk va. Hon tycker om mej…..



Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar