tisdag 7 februari 2023

Naturligt…….






Två timmar. Mer blev det inte i vågrät läge efter nattjänstgöring. Sammanfattningen blev 10h sömn på tre dygn.
Kaffe var nödvändigt för att huvudet skulle komma igång inför det stundande mötet. Samtalet skedde med en kille från västkusten och en kille längre ut på östkusten än vad jag själv befann mej. Vi hade bra samtal och jag är glad över att vi funnit varandra. 

Mötet avslutades och jag tog mej upp på berget, jag lovar vara snäll mot kroppen efter den slitsamma helgen så det blev en lugn promenad på snötäckt berg och solen lekandes på min väg. Kennet njöt även om han, allra helst hade han viljat springa. Men promenad fick duga.

Jag sträckte ut mej på soffan en stund innan det var dags att hämta upp myset i skolan. Hon hade en väninnan med sej på släptåg. Dom fick hänga med till ICA för att utföra veckohandlingen. Jag fick hjälp med packandet av varorna under tiden jag tjitttjattade med kassörskan. 

Hem och in med grejerna och ungarna sen väntade promenad med min vän. Tanken var en tur över bron i stan men hon ringde och sa att hennes bil fått spelet så i stället träffades
Vi i Bromölla. Gode värld vilken vacker kväll det var. Vi satte oss på en bänk och tittade ut mot sjön och en helt bedårande vacker himmel. Gud var gode denna afton.
Vi behövde varandra, vi behövde riva av oss om våra liv. Högt, lågt, frustration, ilska och så grymt mycket glädje.
Jag berättade klart om min stundande dejt. Det kändes viktigt för mej. 
Vi kramade hej då och jag fick sällskap av en gigantisk måne på min väg hem.

Dags för middag. Jag brassade en rätt med kyckling och en vegetariskt. Vi åt alla tre tillsammans och jag älskar att höra tjejerna berätta om sina liv. Vad som händer i skolan, dom berättar om klasskompisarna och om fröknarna. Jag skrattade så jag kiknade när dom berättade och emitterade.

Ja det fanns inget som skulle kunna stoppa mej, inte ens sömnbristen. Jag gick naken ut på altanen och satte mej i badet och skådade upp på himlen. Herregud, nu snackar vi återhämtning. Jag lovande mej att jag skulle vara rädd om mej denna veckan, även om det är proppfull med möten och samtal så ska jag försöka vila och återhämta mej.






Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar