tisdag 21 februari 2023

Enkelt och vackert…..

Sämre kan man minsann ha det.

En helg med magi som tyvärr avslutades med sjukdom. Mm ibland är livet lite stökigt. Men att ha en kvinna bredvid sej som förmedlar värme, kärlek och en väldig massa humor gör livet sådär underbart ljuvligt att befinna sej i. Jag har en sabla tur som får möjlighet att möta en sån person. Där allt känns enkelt, inget tilltrasslat eller dolt. Helt rakt rätt upp och ner. Just nu vet jag inte vad detta kommer leda till men givetvis hoppas jag på något livslångt, men nej, inget är givet och inget ska heller tas för givet. Men Herrgud man får väl drömma lite.

Att gå hand i hand med henne känns som det självklaraste i livet. Hon fattar blixtsnabb och bjuder tillbaka lika snabbt. Om det är för att vårt språk är lika eller om det bara är för att vi är sånna det vet jag faktiskt inte. Men jag gillar det. Och nä jag behöver verkligen inte analysera det. Jag kan bara vara i nuet med henne och ha fantastiskt roligt. 

Att hon kan förmedla den känslan av att hon inte vill vara någon annanstans än just i min famn gör mej varm i hela kroppen. Den känslan kan vara den vackraste och jag får uppleva det. Ja ni fattar va? 

Och ja, jag ska njuta. Den enda som inte var helt lycklig över den nu nya rådande situationen var MR K han visade på en svartsjuka som jag inte sett innan. Men tja. Han får minsann vänja sej ;) 





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar