torsdag 9 februari 2023

Träning…….





En ledig dag. Jag tror aldrig jag nånsin behövt en ledig dag så mycket som igår. Det har varit högt tryck på typ allt vad tvång heter den sista tiden och jag mår inte bra av så mycket tvång. Det värsta i kråksången är att det är mycket tvång ända till vecka 12.

Den lediga dagen var väldigt fin. Solen vräkte ner och efter att jag kört unga fröken till skolan tog Kennet och jag en mil på berget. Det var fortfarande en decimeter snö och ja det var en aning slirigt på min väg, men vi höll oss upprätta i alla fall.

Kaffe i söderläge efter att jag asat fram brassestolen från vinterförvaringen. Det kändes bra. Kennet fick ett ben och ganaga på och där satt vi han och jag ;)

Jag fyllde upp hela källaren med ved och svetten öste av mej, ge mej en timme till så är det slut i vedskjulet för denna säsongen. Jo jag vet allt börjar om igen. Men det är en syssla jag gillar, den håller mej i trim. 

Jag hämtade upp myset i skolan och hon fixade fikat. Eftersom jag eldar hela dagen i verkstan så var det varmt och gott vid svarven. Jag gjorde ett litet alster bara för att jag kände för det. Jag behövde liksom göra vad jag ville och det var det jag ville just då.

Vi lagade middag och åt tillsammans, vi pratade om dagen och om resten av veckan. Mollie ska tydligen ha en övernattnings kompis här på lördag när de är Mellon. Jag tyckte det lät väldigt trevligt. Mysigt med lite annat folk än bara hon och jag ;)

Min pianolärare kom om vi hade en mycket rolig stund ihop. Han skröt med mej om att det går bra för mej (vi är inte helt överens) han tycker att jag kommit långt på så få tillfällen och att det märks att jag övar mycket.
Nu ska vi inte ses på tre veckor, jobb och semester kommer i vägen men jag har fått en hel hög med träningslåtar så det får nog ingen nöd på mej inte.

Efter lektionen blev det bad, herregud vilka kvällar det radas upp just nu. Hela himlen var nerklottrad med stjärnor och tro det eller ej. Men jag fick åter igen uppleva ett stjärnfall. Om jag önskade? Självklart.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar