måndag 13 februari 2023

En bättre söndag……

Charmknutten….




Världens chillaste morgon, jag vaknade klockan fem men låg kvar i sängen. Somnade om och sov till halv åtta. Då väcktes jag av två tjejer som började röja i köket. Scones stod på menyn. Alltså det är så sjukt mysigt att dom är så stora och att dom ser det som roligt att göra frukost till mej ;)

Jag satte mej vid pianot och väntade på att bli serverad. Jag nailade blinka lilla stjärna med två händer och lyckan var total. Jag spelade i en hel timme och jag ser ju att övning ger en form av färdighet.

En vän som fått lite för mycket champagne i sej dagen innan hörde av sej om att hon var redo för promenad. Jag mötte upp vraket och vi tog en väldigt välbehövlig promenad. Hennes lille grabb på tre år sa kör försiktigt när jag skulle köra hem. Herregud jag smälte. Så sött.

Mollie hade fortfarande sin kompis på plats. Och med det kände jag att jag hade mer tid till mitt förfogande. Jag tog en springtur och första gången detta året klädde jag mej i småbyxor. Ja vi är där nu. Herrgud så skönt.

När jag kom hem la jag mej på soffan en stund. Jag låg stilla och lyssnade på när tjejerna var i köket och bakade. Jag skrattade så jag höll på att ramla av soffan. Dom hade nämligen försvårat själva bakandet med att den ena hade förbundna ögon och den andra hörde inget. Dom hade tydligen gjort det innan men då hade kakan blivit brännskadad. Det skramlades rejält i köket och det var väldigt höga röster. Gode värld.

Söndagsdejt i form av mat och bio. Mycket lyckat. Filmen var ingen höjdare men dejten var super. Och filmen var faktiskt inte det primära för dagen.
Vi satt längst bak i soffan i biosalongen och det var en mycket strategiskt bra plats. Massor av närhet vilket kändes fint.
Efter filmen körde jag självklart hem min dejt och jag må säga att busshållsplatserna har fått en helt ny innebörd för mej ;)
Vi hade svårt att säga hej då till varandra. Men hon skulle träffa sina barn och jag mitt. Så slutligen släppte vi varandra med löfte om att snart återses.




Hoppsan…..



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar