lördag 25 februari 2023

Bowling……

Redo för mello……


Kneg ybertidigt. Men jobbet måste göras så är det. Mollie var hemma själv och fortsatte sitt sportlovande. Kennet skulle få vaccination så det styrde hon och mormor upp under förmiddagen, vidare hade dom kört till Kristianstad och shoppat kläder. Jo jag tackar jag, det går minsann ingen nöd på henne inte.

Jag har haft lite känningar av en förkylning, inte sjuk men inte heller så frisk så jag vill pressa kroppen med löpning så en promenad på Ryssberget var en lagom aktivitet när jag kom hem. Mollie skulle självklart ha modevisning innan jag fick lämna hemmet. Herrgud så stor hon är. Helt sjukt.

Jag lagade middag i form av en kycklinggryta med ris. Gott må jag säga.
En dusch på det sen var vi redo.

In i bilen, inom Ekohallen för investering av dagens mellosnacks. 
Vi fortsatte mot Kristianstad. Jag skulle träffa min tjej och det var dags att låta våra familjer träffas. Vi hade planerat för en Bowlingmatch. Mollie och jag hade fixat priser, vi räknade med seger, så blev dock inte fallet, morr.
Men vi hade en trevlig stund, hennes barn och mitt barn så enkelt möte så jag kunde inte riktigt ta in det. Att livet kan vara så enkelt och okomplicerat, men visst jag anser mej ändå förtjäna det.

Vi hade det tufft med att hålla oss i från varandra men det kändes ändå rimligt att ta det lite försiktigt när alla träffas för första gången. Det var viktigt att alla kände sej sedda och involverade i sammanhanget och vår tid den kommer. Inga tvivel om det.
Mm den bittra sanningen var alltså att fröknarna Vilhelmsson åkte på prygel. Jag svor lite över det i min ensamhet men lyckades dölja min besvikelse ;)

Det förlorande laget bjöd på milkshakes och kaffe under prisutdelningen. Att ett hamburgerhak kan vara så trevligt. En ny upplevelse.
Vi körde hem motståndarfamiljen och innan vi vände hemåt mot byn fick jag några minuter av ensamtid med min böna. I regnet kysstes vi hejdå innan hon försvann in till sina små.

Mollie och jag hämtade upp Mr K och för oss väntade det godnatt bums. En lång härlig dag i paradiset var till ända.

Vilket gäng…..



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar