tisdag 14 februari 2023

Frustration…….




Toklite sömn. Uppstart halv fem på morgonen. Ja det är tuffa pix ibland. Men vissa dagar spela inget negativt och jobbigt någon roll. Vissa dagar har jag väldigt ljusa tankar. Så ljusa att ingen kan rubba dom hur mycket dom än vill. Jag älskar dessa dagar.
Anledning till dessa tankar den här dagen var för att jag tänkte på en dam jag varit på dejt med. Vi kommunicerar väldigt bra. Det känns extremt ärligt. En ärlighet som det var längesen jag upplevde. Bara det får mej att le.
Det finns inte en fråga jag ställt som jag tvekat på om hon svarar mej ärligt eller ej på. Och jag ställer en del frågor ;)

Jag hämtade upp Mollie från skolan och hon var inte på sitt vanliga solskenshumör. Hon var trött och hungrig sa hon. Vi hade en dispyt i köket och hon gick in till sej.
Jag gav henne tio minuter att landa sen knackade jag på och frågade om vi var okej? Hon kom till dörren och kramade mej, allt var okej. Bra då var det utrett.

Jag hoppade i småbrallorna och selade på Kennet. Vi rasslade in milen i ett galet vackert väder. Jag vet att det är för tidigt att ropa hej våren men det var lite den smaken jag fick. Hej våren.

Vi lagade middagen gemensamt och min dotter kramade mej flera gånger, jag tror att hon behövde närheten.
Jag sa till henne att det där med kramar är nyttigt och att jag hoppades på att vi aldrig ska sluta med det.
Lax, potatis och sås. 18/20 poäng. Jodå så var det med det.

Jag tog ett dopp på altanen och vilken kväll. Jag tror att alla stjärnor som man kan se på himlen kunde man se från Jockarp i går kväll. Wow säger jag bara. Stjärnfall? Absolut.

Nattning tidigt men innan jag stängde mina grönbruna ögon för natten blev det extremt eldigt. Ja, längtan efter en annan människa kan ibland få en till att fylla på frustationsnivån i kroppen till maxgränsen. Och nånstans måste den ut.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar