fredag 10 februari 2023

Kyssar…..




Jodå vi tuggar på i det där som kallas vardag. Klök.
Uppstigning, morgonbestyr, lift till plugget och jag vidare i mitt liv. Dagen bestod av möten. En hel hög, förvisso roligt för jag träffade lite rolig människor på min väg.

Jag hade även ett jobbigt samtal med ett så kallat skav. Ofta är livet väldigt enkelt, speciellt när man inte har med andra människor att göra. Men så fort det kommer in andra människor finns det en risk att konflikt uppstår. Sorgligt för mänskliga möten tillför ju så väldigt mycket fint också. Men det är väl så att man kan inte både äta och spara kakan.

Jag lämnade i alla fall mötena så jag kunde hämta upp min dotter i skolan. Hon blev så förvånad över att se mej där. Glad men förvånad.

Jag berättar för Mollie att jag skulle iväg idag. Hon frågade vart och jag svarade, hon fortsatte sen med att fråga vad jag skulle göra där. Jo jag ska på dejt sa jag.
Jag såg att hon blev glad och det gladde mej väldigt väldigt mycket. Hon fortsatte sen och frågade om det inte var nervöst att gå på dejt.
Nja sa jag, det är ju faktiskt bara ett möte mellan två vuxna  människor. 
Men är det inte lätt att det blir som en jobbintervju fortsatte hon med.
Jag bara flinade och skojade med henne och frågade hur många jobbintervjuer hon varit på som hon kunde relaterar till. Vi flinade båda två. Hon är fin hon, min Mollie.

Vi käkade middag och sen var det dags för handboll. Jag och Kennet tog en springtur i stan. Det blåste hårt men vi var ensamma vilket kändes väldigt positivt. Dåligt väder ger mer utrymme.

Och ja, idag är det så dags för dejt, det blir spännande och jag räknar faktiskt med ett par Kyssar innan dagen är slut.




Jockarp. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar