torsdag 2 februari 2023

Konservöppnare…….

Klurigt värre…




Jobb och handboll. Ösregn och sol. Springtur med Kennet. Matlagning som imponerar på en 12 åring tjej. Jag det är inte mycket mer jag kräver i mitt liv just nu. Det är Vackert på så många olika sätt. 

Mollie och jag lagade middag ihop och hon skulle öppna en burk majs. Denna burk skilde sej från burkar hon öppnat innan. Till denna krävdes en konservöppnare. Vi har en sån och jag gav den till henne.
Men hon fattade inte riktigt hur hon skulle använda den, jag såg ju det så självklart. Men jag visade henne och hon fixade det.

När jag satt med min pianolärare och jag berättade hur knivigt jag tyckte det var med noterna som skulle spelas med vänster hand. Att de saknade logik för mej. Så såg ju givetvis han noterna som självklara. Jag tänkte på majsburken. Jag flinade till lite och tacksamt slog dej mej vilket röta jag har i livet att jag faktiskt som 46 åring kan lära mej något nytt och att jag ha lyxen att ha en egen pianolärare som kommer hem till mej.
Om jag inte lär mej detta så är det bannemej mitt eget fel. Men ja det är svårt. Bland det svåraste jag gjort faktiskt.
Min pianolärare säger till mej att jag ska se det som ett marathon inte som ett sprintlopp. Han är smart minsann. Jag förstod bums vad han menade.

Förövrigt har jag varit en aning hängig, taskig i magen och matt i kroppen. Jag har även känt av nåt skumt i vänster skinka som faktiskt oroar mej en aning. Men jag hoppas på bättring. 
Bättring hoppas jag även på gällande vår diskmaskin.
Den ballade ut fullständigt häromdagen. Tillslut drog jag ut sladden och ringde till en servicekille som kommer med nya pinaler inom en snar framtid (hoppas jag)

Från inlandsisen….



Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar