söndag 12 februari 2023

Nya sulor…..




Jag vaknade upp av att det blåste runt husknuten, Nix pix jag ville inte går upp, än mindre gå ut. Jag låg kvar i sängen och lyssnade på min dotters andetag. Hon hade anlänt till min säng sent på kvällen. 
Halv åtta masade jag mej upp och fixade med måstena. Hunden matades och släpptes ut, jag satte fyr i pannan sen kokte jag kaffe och informerade min dotter att hon var tvungen att öka lite.

Vi skulle vara i hallen halv nio för vidare färd mot bortamatch i handboll.
Två matcher spelades, Mollie strutade och jag var stolt.

När vi körde hem kom vi på att hon behövde nya handbollsskor. vidare till Kristianstad för inköp av nya dojor sen hem igen.
Jag var sliten, jag la mej på soffan en stund, det retade mej lite, det var 11 plus och sol ute och inne i soffan låg jag, herregud.
Jag hasade mej upp med Kennet på berget en sväng. Som vanligt mådde jag bättre efter en vända där.

När vi var hemma igen var det dags att göra taco. Det blev vegetariskt på grund av en kompis till Mollie som också skulle hänga med oss. Hon äter inte djur så det fick bli sojafärs.
Vi hade en fin måltid när vi pratade om bland annat knark och vape. Jag ställde frågan till tjejerna vilken i klassen dom trodde skulle gifta sej och skaffa barn först. 
Vi fortsatte att samtala om vilka som var gay i deras klass. Jag älskar när vi ha sånna samtal runt matbordet. Dom berättar allt för mej (tror jag) 

Innan vi satte oss i soffan för att kolla på Mellon tillsammans så spelade jag lite piano. Ja kanske detta triggar till skratt men alltså blinka lilla stjärna med två händer är ju galet svårt.

Idag söndag och det är dags för ännu en dejt. Det går bra nu ;)

Boooom



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar