torsdag 24 januari 2013

Flatjävel...




Smashed record.
Den texten blinkade och runt omkring glittrade stjärnorna. Jag bara älskar min löparklocka som ger mej så bra feedback och så mycket energi. Den talar om för mej hur jag sköter min uppladdning inför det kommande loppet.
En liten lagom runda på 7 km innehållande mördabacken sprangs under gårdagens förmiddag, de var segt och innan jag nåt toppen den sista biten kom jag på mej med att jag måste ses ansträngd ut. Snoret och salivet rinner och jag orkar inte bemöda mej med att torka bort det, jag har inte kraft till att lyfta min arm till ansiktet och torka bort dessa kroppsvätskor.
Jag kommer ihåg Thomas Wassberg den gamle skidåkaren som alltid hade is i skägget, denna is kom från fruset snor och spott, han såg allt annat än fräsch ut. Jag har inte is i skägget, men jag känner mej minst lika ofräsch.



 
Uppe på toppen av detta berg. Än en gång hade jag besegrat backen springandes, än en gång hade jag tagit mej upp.
Bilden på Leonardo dicaprio i filmen Titanic snurrar då i huvudet på mej, när han står där längst fram i fören med armarna utsträckta och skriker av lycka och vällust. I'm the king of the world.
Just så känns de när jag nått mitt uppsatta mål.
Lättlevt.

Skyddsmöte på jobbet vilket alltid är negativt. Nu menar jag inte ordagrant, men vi tar oftast upp olika problem som finns på vår arbetsplats, så det kan ha en negativ jargong.
Men detta är för att vi bryr oss, vi vill förändra och vi vill påverka våra chefer så att det ska bli positivt, en bättre arbetsplats alltså.
Som skyddsombud får man ibland ta en del skit, det värsta jag har hört är dock.
-Jasså nu har flatjävlen blivit skyddsombud me.
Detta hörde jag förstås av tredje person.
Hade jag haft de stora nöjet att höra det från första person hade personen förmodligen fått höra ett och annat ord och inte omöjligt att jag i de läget faktiskt gått längre.
En anmälan hade helt klart varit på sin plats.
Jag funderar på vad min sexuella läggning har med mitt arbete som skyddsombud att göra?
Vem jag ligger med eller inte ligger med har väl knappast att göra med hur jag sköter mitt uppdrag.
Bittra gubbar finns det gott om.
Tydligen.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar