lördag 19 januari 2013

Tidningsdags....





Kreativt kaos, hur låter dom orden?


Jag vet precis vad dom innebär för jag befinner mej mitt uppe i det.
Hundra sidor som ska sättas samman, de ska läggas till och dras i från.
Känslan när allt är solklart i huvudet men att få ner det och tiden till det stressar mej. Tänk att man är stressad för att man är lugn. Har ni varit det någon gång?
Känslan när man är helt lugn för att man tycker sej ha koll, men samtidigt stressad över att man vill få det ur sej, få ner det så fort som möjligt, så man inte glömmer hur man tänkte, hur man kände och hur man menade. Att man kan lägga den delen bakom sej.
Intressanta känslor och tankar jag kommer i kontakt med på min resa. Jag kan inget annat än att gilla dom.

I bland är jag väldigt glad över att min ex fru satte mej i denna situationen, jag har fått vara med om så mycket lärororikt så mycket stora, skrämmande men samtidigt spännande saker på min väg till andra sidan. På väg till ljuset.
Jag vet att det jag gör är bra. Om inte för andra så iallafall för mej. Bonus om en endaste lite människa på vår jord hittar styrka och kraft i mej.

Många gånger har jag tänkt och även diskuterat med andra att det måste finnas en anledning till att jag skulle behöva gå igenom helvetet som jag fick göra.
Kanske att det ska bära ordentlig frukt en vacker dag och att jag kan få se vinningen i det. Kanske inte då ekonomiskt utan utvecklingsmässigt, att allt jag gått igenom leder till något annat, till att jag får vara med om något större. Att jag kan påverka.
Visst måste det väl finnas en mening med allt detta?

 
Myset mitt slog nog något slags matintagsrekord igår. Hon började med lite yoggi, tre polarmackor med smör och ost på, vidare blev det pannkakslunch. Tre glassar på pinne. En banan i affären, en korv med bröd utanför, en nya macka, makaroner och lite majskrokar.

Under dagen hade vi besök i borgen, trevligt sådant, myset skiftade väldigt i nyanserna. Glad som en lärka vid det första besöket, när det andra kom så sov hon och vaknade upp, kom utlommandes från sovrummet och var gnällig och allmänt otillfreds.
De bröts med löfte om badhuset, väskan packades och vi for till Bromölla.
Helt sinnessjukt hur mycket människor det är där, ibland funderar jag över om det inte skulle varit lönsamt att bygga ett vattenland i lilla Sölvesborg.
De var så mycket människor i bassängen så det fanns knappt vatten kvar där i ;)

Sänggång tidigt för myset, faktum var att hon minsann gick in själv, kröp ner under täcket och låg och läste sin bok, jag sprang förvirrat omkring i palatset och undrade var hon tagit vägen.
Goa lilla unge ;)
 

Idag blir det till att köra till city och köpa tidningen Norra skåne och i morgon väntar Skånskan. Spännande.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar