söndag 13 januari 2013

Förlovning...

Sockar på ;)


Vilodag, jo tjena.
En utflykt till grannbyn slutade med promenad med barnvagnarna i ett grymt uppförslut, det var tur att sällskapet var så trevligt och att samtalen var så intressanta, de hade varit plågsamt tufft uppför annars.
Jag fick lite experthjälp med min löparklocka och alla inställningar är nu som jag behagar.
Vi kikade lite på mina senaste rundor, dom visade rödmarkering vilket betyder uppför och ett meterantal på cirka 130 meter. Gaa jag det har känts, men det är ju liksom meningen.
Roligt att får det på print, jämförelse är alltid roligt.
Allt som kan mätas är ju ganska begripligt, det är värre med det andra. Typ känslor och kärlek. Förlovningsdag och allt.
Kidsen pusslade och lekte snällt med varandra, dom låste in sej på rummet och vi mammor vi bara flinade, än så länge är det ofarligt, frågan är hur länge ;)
Lördagsgodis påsen kom fram och de små åt glatt, vi mammor lät bli att sno godis från barnen, trots att vi var sugna. Att motstå frestelsen är svårt, nästa omöjligt.


Mollie badade och jag intog ställningen för plankan, alltså raklång på golvet, hon hade roligt med att blåsa skum på den lågt liggande mamman. jag tyckte det var sådär kul.


Vi hoppade sen in i bilen och for mot Valje, bästa tant N skulle bjuda oss på middag.
De var mysigt att hänga i köket och surra om allt möjligt.
Mollie flög runt som en virvelvind och pratade om än de ena och än det andra, hon hade en riktig pratdag igår. Härliga lilla unge ;)
Vi åt soppa och Mollie åt mest ost, jag bryr mej föga, jag tror att barn äter när dom är hungriga, jag tror inte det finns några som är undernärda i detta samhället, skörbjugg finns väl inte längre va?

Vi gjorde små runda bollar till efterrätt som innehöll, nötter kakao, dadlar och kokos.
Mollie hjälpte klart till med själva utförandet och hon försökte att rulla dom, men det var minsann inte det lättaste.
Det är iallafall mysigt när hon vill och kan vara med i hushållssyslorna.
De blev en ganska sen kväll och sagan för kvällen blev Nasse hittar en stol, den där Nasse han har verkligen otur när han tänker.
Sista sidan utläst och myset slocknade omgående.

De var en mycket lättlevd dag trots ännu en årsdag som inte riktigt vill släppa taget om mej. Kanske att det blir bättre nästa år.

 

Idag ska utmaning ske iform av löpning i mördabacken.
Och eftermiddagen lutar det åt Olofström och åter få lite klor på våra små kroppar.
Trevlig söndag.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar