söndag 20 januari 2013

idéerna avtar inte....

Sova ute går fortfarande hem ;)


Okej, jag har inte ens avslutat mitt bokprojekt än, men likväl har jag en ny plan, det finns en oändlig uppsjö av kreativa tanka i mitt huvud just nu.
Jag vet nu vad som är nästa steg efter att boken är klar, bara det gör mej upprymd och tillfreds, det slutar alltså inte med att boken är klar,nej det fortsätter. Resan fortsätter.
Jag ska inte säga att jag ska utnyttja det jag varit med om, men jag ska använda de till något jag tycker är bra. Till något jag tror på.
Jag har redan börjat kolla vilka möjligheter det finns och vad för intresse för mina idéer det finns ska vi snart få reda på.
Jag gillar när jag går från klarhet till klarhet och som jag skrev häromdagen så kanske det i framtiden bär frukt. Att jag inte behövt genomgå denna smått osannolika historia utan anledning.
När jag får dessa små uppenbarelse så blir jag väldigt glad och förväntansfull, jag vill framåt och vidare. Och som ett litet barn så vill jag det NU!
Men Leonora allt har sin tid. Ta de lugnt du hinner.

Mysets problem var ju helt klart tandrelaterat. Intressant det där ändå, hennes tandläkare sa till mej att när hon gick i skolan så sas det att det inte gick att bevisa att tänderna hade något att göra med att barnen allmäntillstånd blev lite neråt. Dom studierna har förhoppningsvis ändrats för förskolepersonalen sa sej till och med kunna avgöra på restprodukten att det kom från nykomna tänder.
Och dom borde ju veta vad dom pratar om, dom borde ju ha koll. Tandbajs liksom ;)
Jag funderar på varför man bara är så känslig när man få mjölkisarna och inte när man får vuxentänderna, eller är man det? Jag kommer inte ihåg.

Dans :)

Promenad med min löparkollegan och vän, surr och blurr och jag skrattade en hel del, de åt att hon hade vissa problem med att ta sej upp för mördabacken med barnvagnen.
Det där med val av vagn är av yttersta vikt har vi märkt, hon har massiva däck och jag har luft i mina, ja just nu har jag faktiskt nypumpande fina lättrullande däck, hon hade det då inte. Vagnen högg fatt i varje lite sten så det var slitsamt uppförr. Jag flinade lite och sa att det var illa för nu fick hon bättre träning än jag.hihi. Så kul tyckte dock inte hon att det var :)

Mer blurr över kaffet och barnen busade på inne i värmen, vi pratade om våra kommande projekt om att våga. Vi ger varandra så sjukt mycket utbyte och energi så skulle bara hälften av våra projekt  uträttas som vi surrar om så skulle vi gjort en hel del för mänskligheten världen och oss själva.
Brainstorming är ett mesigt ord i dom sammanhang.

Kvällen bestod endast av ett massivt mysande med min bror med familj. En helkväll med mat, kaffe spel, bus, mys, samtal och skratt med givetvis.
En lättlev dag helt enkelt.

Spela spel ;)

Idag ska jag köpa Skånska dagbladet och i kväll blir det till att hoppa i arbetskläderna efter två veckors välbehövlig vila ;) De ska bli väldans roligt de.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar