måndag 5 december 2022

Fullfart……

05:30


17:30

24h på två dygn har jag haft arbetskläderna på mej. På nåt sätt känns det som om dessa dagar bara passera och försvinner från mitt liv. Men än är jag så ung så jag måste förtjäna mitt dagliga bröd. 
Jag har börja tidigt och jag har varit oförskämt pigg trots att mörkret legat stadigt. Dagarna har inte riktigt blivit ljusa.

Jag har kramat min dotter varje dag när jag kommit hem och en av lördagsaktiviteterna var att kamma ut hennes tjorviga hår. Innan vi började sa Mollie.
- Mamma! Nu behöver du inte säga MEN MOLLIE det första du gör när du sätter borsten i håret.
Givetvis var jag tvungen att säga det sen kramade jag om henne och vi flinade båda två.

Jag tog även en vända ut i verkstad där jag städade och ställde iordning sakerna på rätt plats. Jag har fått en idé nu gällande hur jag på ett enkelt sätt ska kunna såga ut runda svarvämnen så det blir enklare att start upp med råa bitar i svarven. Jag älskar när jag sover på saker och det bara dimper ner på rätt ställe i skallen på mej. 
Jag testade idén och jag kände omgående att jag inte behövde sova fler timmar på saken. Det funkade kanon. Lycklig för det var jag.

Kennet har inte fått så mycket stimulans denna helgen och det märks på kvällarna, han går fullständigt bananas med sina leksaker. Jag får nog gömma lite godis till honom som han får leta upp i fortsättningen dom dagarna vi inte kan springa tillsammans. 

Mollie har varit hemma själv i helgen och vi hade helt skilda liv. Hon har pysslat med sin symaskin och hon har gjort ischoklad och hon har pimpat en julbock på sitt egna lilla vis. Hon har även varit iväg med mormor i en syaffär några mil hemifrån. Det är en dyr hobby det där minsann.

Måndag igen och denna kommande veckan är fullsmetad även den från morgon till kväll, det under heeeela veckan. Ibland undrar jag hur det är möjligt att det kan bli så fullständigt överfullt jämt.

Jularbete…


Ischokladstillverkning…


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar