måndag 26 december 2022

Julklapp……





Dåligt med sömn igen men jag bet ihop. Mollie ville testa sin julklapp och jag har bestämt att min dåliga sömn efter nattjobb inte ska påverka mitt sociala liv, vill Mollie hitta på något så gör vi det.

Vi lastade bilen med SUP och hund sen körde vi till havet. Det var smidigt och enkelt, alla grejerna låg i en väska som man kunde ha på ryggen. Jag älskar genomtänkta saker.

Mollie pumpade upp den själv och det tog inte många minuter innan den var startklar. Hemma var det vindstilla men inte vid havet. Det var lite vågor och hon var inte sugen på att ramla i, trots att hon hade våtrdräkten och skor på sej. Men hon paddlade ut en bit, Kennet blev lite orolig så jag var glad att jag hade honom i koppel. Han hade säkert simmat efter annars.

Det gick enkelt att packa ihop grejerna också vilket var glädjande, det var en aning kylig unge som hoppade i bilen ;) En snabbis till Ica sen hem. 

Kennet och jag tog en tur på berget, vi träffade en hel hög med härliga människor som vi kunde snicksnacka med. En timme strosade vi runt i det grådisiga vädret innan vi kom hem och parkerade oss på sofflocket. Herregud så skönt det var att chilla lite innan det var dags att åter dra iväg och stapla pinnar. Sista passet sen väntar 10 dagars ledighet vilket känns helt perfekt.


Önskning……


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar