torsdag 8 december 2022

Trä…….



Mycket trä i mitt liv nu….

Ändringar i schemat vilket betytt sena kvällar och tidiga mornar. För lite tid på hemmaplan men jag tänker att det lättar väl. Eller?

Träningen har fått stryka på foten några dagar nu. Kolsvart ute och jag har haft ett motstånd i att ge mej ut på berget med pannlampa, jag vet inte varför men jag är inne i en period där jag går extremt mycket på känslan. Kanske mer än någonsin.

Min lediga tid har spenderas med Mollie eller vid svarven. Jag blir så lycklig i min lilla verkstad. Jag blir lugn och jag riktigt bara myser bland mina verktyg och allt trä. Ibland saknar jag mitt ex. Att dela det vi startade upp. Något fint som hon förstörde med att hoppa över skaklarna och smutsa ner det vackra. Ja ibland kommer det över mej men jag hanterar det. Jag är en stor tjej nu.

Mollie ska ha födelsedagsfest för några kompisar på fredag och eftersom jag ska vara bortrest fram till dess så fick jag roa mej med att städa stora delar av huset. Vi fick storhandla och vi var inte hemma med varorna förrän klockan nio på kvällen. Långa dagar. Men nu är det gjort.

Och så hade jag kontakt med snuten också. Några småglin som trodde dom kunde komma åt mej. Men Nix pix jag vet vilka rättigheter jag har, det har jag lärt mej genom åren. Men ju mer jag tänkte på det inträffade ju mer ilsk blev jag över att delar av mina skattepengar går till fjantar som tror att dom är något mer än andra bara för att det står polis på deras arbetskläder. Jag har alltid haft respekt för lagens långa arm och dom som företräder den, men igår blev jag verkligen besviken. Men tja den besvikelsen får jag hantera och de är hanterat i detta nu ;)

I skrivande stund sitter jag i en buss och kikar ut i över ett snötäckt landskap och tänker på en tjej. Jag gillar dom tankarna.



Och så lite handboll på det.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar