lördag 10 december 2022

Kalas…..





Vaknade upp med huvudvärk. Fick en tablett av en god människa. Blev inte bättre, bet ihop. Tog bussen till värö bruk för att studiebesöka oss. Deras KLT fabrik där man korsar och limmar trä. Där man gör hela husväggar inne som uteväggar. Så sjukt fin, hållbart och naturligt. Jag var mäkta imponerad när jag lämnade fabriken.
Efter lunch och lite genomgång av en tragisk olycka som hänt på området i närtid började vi tuffa hemåt.

Jag var hemma i Jockarp runt halv fem och klockan sex väntade nya aktiviteter. Men jag kramade myset och sen drog jag på mej lite mer komfortabla kläder sen gav Kennet och jag oss av på berget. Vi behövde det båda två. 

Jag hann hem och även tanka bilen innan det stod ett gäng damer på trappan och gratulerade min dotter. Det var dags för kalasande. Mollie och en kompis hade fixat med maten så det var bara sista lilla smörjelsen kvar för mej i köket. Kidsen käkade och jag tog disken. Sen gick jag ut. Jag körde ved till källaren och jag kände att det varit två dagar utan rörelse.
Jag kände musklerna att det liksom kittlade i dom. Jag behövde jobbet.
Jag trampade fel ner till källaren och jag var övertygad om att foten gått av. Det gjort sjukt ont. Jag satte mej ner i trappan och drog av strumpan. Allt så helt ut. Herregud vilken tur jag hade.

Ungarna fick tårta och jag tog en bit jag med men jag gick ut och satte mej. Jag behövde egentid. Orkade inte med stoj och stim.
När tårtan var undanröjd gick jag ut i verkstan och skapade mej ett nytt alster på min svarv.

Kidsen kom ut för att bada på altanen, det var uppskattat minsann. Efter det badet kommer jag antigen få chock klorera eller byta ut vattnet.
Klockan tio var jag dödstrött med det hjälpte inte. Partyt fortsatte.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar