onsdag 14 december 2022

Stjärnklart……

Tofflor till handbollsträning 


Uppstigning klockan sex. En timmes promenad med Mr K på berget. Månen lös och tillsammans med dom miljoner stjärnor som var tända behövde jag knappt ha pannlampan tänd. Det kändes som om någon var extra god mot mej denna morgon. Och jag hade vett att njuta av den godheten.
Kaffe koktes och Mollie väcktes. 

Hon fick lift till skolan och jag drog vidare för en dag med möten. Det var en okej mötesdag men jag skyndade mej ändå hem lite efter tre på eftermiddagen. Jag saknade byn. Innan jag for hem var det tankning av bil och upphämtning av hund som gällde. 
Väl innanför dörren drog jag igång med matlagningen. Den formidabelt goda köttfärssåsen med pasta levererades. Mollie tyckte det luktade korvstroganoff. Konstigt för det har jag nog aldrig lagat, hon gilla liksom inte det.

En liten tur på berget med Kennet för han skulle vara hemma själv på kvällen.
Mollie skulle lira handboll och jag skulle springa, det är för kallt för honom i bilen nu så han har det bättre i soffan ovanför elementet.

Men Mollie tränade och jag sprang och ja, det var kyligt. Men jag brydde mej föga. Staden var bedårande vacker med all julpynt som pryder gator och torg. Det må vara en liten stad vi bor i men vacker det är den.

Hemma i byn duschade Mollie och jag slängde mej i badet på altanen. Herregud vad jag hade saknar det, det märkte jag. Herre så skönt det är att plaska runt.

Kallt om nosen….



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar