måndag 19 december 2022

Tufft men skönt…..

Godmorgon va.





En bedårande vacker soluppgång mötte mej och jag kan inget annat än att le. Herregud så vackert.
En promenad med Kennet och kaffe på det.
När Mollie vaknade var det dags att fira den fjärde advent, vi har ju missat vare vecka innan med att dricka varm choklad på morgonen men nu på sista chansen fixade vi alltså det. Hon tände ljusen och jag dukade fram.

Jag togs en sväng ut i verkstan, Mollie ville chilla lite till och det var helt okej för mej. Tre alster blev till sen kände jag att min tid med Mollie skulle prioriteras. Vi bakade lussebullar och pratade om olika religoner. Hon är vetgirig och jag bävar en aning för vinterlovet ;)

Jag tog en sväng med Kennet på berget innan jag drog igång middagslagningen. Herregud vad hungriga vi var. Kyckling, klyftpotatis och bearnaisesås vältes ner i stora lass.

Jag tog ett bad efter maten. Och för dagen såg jag inte bara ett stjärnfall utan två. Jag blir alltid så lycklig av stjärnfall, varför vet jag inte. Jag önskade i alla fall även dessa gånger och samtidigt funderade jag över vart stjärnorna skulle landa. Det var blåsigt i badet men väldigt skönt. Mysigt när det viner om huvudet, i alla fall när man har mössa på sej.
Jag vek lite kläder när jag kom in, jag tömde diskmaskinen sen la jag mej på soffan en stund. Det fick jag tydligen inte göra. Världens levande och ett superras i källaren av ved. Herregud. Det var bara att stapla upp alltihop, varm blev jag också så det fick bli ännu en dusch innan sänggåendet.
Sen var det minsann godnatt.
Det är tufft att vara ledigt. Tufft med skönt.




Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar