tisdag 27 december 2022

Hinna…..

Sleten….


Det finns människor som frågar mej hur jag hinner med allt jag gör om dagarna. Min dejt sa en dag till mej att jag lever en halv dag innan andra ens gått upp. Mm kanske det. Men jag vet inte, jag vaknar pigg och är igång från uppstigning till insomning. Det är ganska många timmar det. Igår roade jag mej med att räkna ut när jag hade TV:n igång senast. Det visade sej att det var den 10/10 när jag hade min dejt på besök. Medans jag hämtade mat i stan tittade hon på TV. Jag flinade lite åt det. Det är nog inte helt normalt det där.

Jag har nu anmält Mollie och mej till sommarjobb i de svenska fjällen. (Ingen TV där heller)  Förhoppningsvis kommer vi få ett uppdag med att vara stugvärd i någon av STF:s stugor. Vi ansökte om tre veckor. Jag känner att det kan bli lagom att befinna sej utan kontakt med omvärlden. Jag tror att det är en bra grej att göra tillsammans och jag behöver skapa nya minnen i de svenska fjällen. Sista gången jag var på plats var ingen angelägen upplevelse precis. Mycket som förstördes där. Allt blir liksom bättre än det.

Och så har ju coronalivet liksom försvunnit och det mest är i normalläge igen vilket är skönt. Och vi lyckats förvärva några biljetter till Dean Lewis konsert i Köpenhamn i Mars. Vilket vi är väldigt glada över. Mysigt att man kan gå på konserter nu igen. Tre brudar i Köpenhamn, vad kan möjligen gå fel där :)

Igår var jag sliten efter nattjobb men jag tog mej ändå iväg för att träffa en kär vän. Det var så fint att ses igen och vi pratade om livet och om dom där små pusselbitarna som man helst vill ska passa ihop, jag vill att alla bitarna ska ligga på plats. (sällan dom gör det) kanske man får uppleva det, kanske inte.

Men idag ska jag i alla falla hämta upp min dejt, kanske är hon en av dom där bitarna. Det är i alla fall dags för den åttonde dejten i ordningen och jag har nästan längtar ihjäl mej efter henne. Hon väcker nån form av beroende i mej. Ett sug av saknad när vi är på olika platser.
Idag är det jag som ska krama omkull henne, hon kommer inte ha en chans mot mej.
Det kommer blir fantastiskt att ha henne nära igen.



Jag har önskat och önskat….



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar