fredag 16 december 2022

Utbildning…,,

Kursar….




En löptur på berget under morgontimmen. Det var nödvändigt för det väntade utbildning hela dagen.
Som väl var så var den hemifrån via Zoom det gjorde att jag hade möjlighet till att ta en lunchpromenad med Kennet. Behövligt för jag kände i nacken och skuldrorna att jag inte är van vid så stillasittandet dagar.

Jag nåddes av två olika dödsbud under dagen. Det var inga personer jag kände men det påverkade mej ändå väldigt mycket, att livet är Skört och att det minsann gäller att ta tillvara på det. Det kan förändras supersnabbt. Jag funderade även över det där fenomenet om att människor är så elaka vid varandra. Och framförallt att människor man tycker/tyckt om kan vara så elaka. Herregud hur vore det om vi kramades lite mer.

Utbildningen gick bra och när Mollie kom hem från skolan hade hon wienerbröd med sej hem, det passade fint till tre-kaffet det.
Efter avslutad utbildning var det en vända in i duschen sen väntade julbord.
Det var väldigt gott och väldigt trevligt.

När jag kom hem från julbordet hade Mollie pimpat hela huset med julpinaler. Hon var så nöjd. Men hon förstod att något smärtade mej. Hon har koll min dotter. Så jag fick klämma fram informationen om dödsfallen. Vi kramades extra länge innan läggdags och jag sov extremt oroligt. Usch.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar