torsdag 15 december 2022

Superledig…….



En solig morgon….



Före…

Efter…



Barn till skolan, hund och jag ut på löptur på berget. Hej rutiner. Ja jag avskyr rutiner men vissa är bra. Just det där med springning är bra så de ska jag fortsätta med ;)  det var en aning kyligt men solen tittade fram då och då på mej. Det uppskattades.

När jag kom hem gick jag ut i verkstan, satte fyr i min kamin, tog en kopp kaffe, klöv lite stickor och sen var jag redo. Redo att göra om en ljusstake till en skål. Jag var lite osäker på om det skulle gå och jag ville verkligen inte förstöra den. Det var ett vackert trä där lite av barken satt kvar. Jag älskar när träet är så levande. Det blev superfint och jag var så oerhört lyckligt och stolt över min skapelse. 

Jag fick en fråga häromdagen vad jag gör med alla sakerna jag skapar. Ja vad gör jag? Vissa saker använder jag, vissa har jag inne och ser på varje dag och oftast ler jag över tanke att jag faktiskt gjort dom. Vissa saker står kvar ute i verkstan.
Jag får även frågan ofta om jag vill sälja saker och ja det skulle jag kunna göra men inte över nätet. Vissa saker måste man se och känna på innan man vet om det är något som passar. Vissa saker jag gör har slagit sej, vissa är inte helt klara och vissa tycker jag inte håller måttet till att lämna Månsagården. Och vissa ligger mej lite varmare om hjärtat så dom vill inte heller ska lämna ;)
Men kanske en dag.

Jag fick lägga ner verksamheten med skapandet för Mollie skulle hämtas upp från skolan och vi skulle ut och shoppa. Vi började med en buffé med asiatisk mat. Hon hivade i sej sushi och jag bara flinade. Hon älskar det verkligen.
Vi strosade runt i affären och vi provade kläder. Hon hittade faktiskt ett par brallor som hon gillade så dom slog vi till på. Det blev en dyr eftermiddag för mamman men ack så trevlig.
Det kom fram en kvinna till mej och sa att hon kände igen rösten. Jag såg först frågande på henne, jag funderade på om jag kände henne. För att reda upp det frågande jag just den frågan. Känner jag dej?
Nej nej nej sa kvinnan men jag vet vem du är.
Aha hoppas det var för något positivt sa jag. Och jo det var det informerade hon mej om. Trevliga möten må jag säga.

När vi kom hem skulle Mollie slå in klappar och jag blev förvisad ut till badet på altanen. Det var en okej plats att återhämta sej på.
Kvällen avnjöt jag med en bok i soffan utan glasögon dock för dom har jag glömt på annan ort tyvärr. Jag hoppas på att återfå dom inom en väldigt snar framtid.



På shoppinghumör….


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar