torsdag 17 november 2022

44000…..




Ja det var en väldigt aktiv dag. Jag började halv sex med en promenad, kaffe när jag kom hem. Klockan sju knackade det på dörren och en larminstallatör kom. Ett helt nytt larm skulle sättas på plats i palatset. Nu finns det kameror överallt, fönster och dörrar larmade och brandvarnare på ett par ställen som går direkt till larmcentralen. Jag gör vad jag kan för att skydda oss.
Halv åtta väcktes barnet och frukosten serverades.
Jag tog henne som vanligt till skolan.

Efter det väntade ett tandläkarbesök för mej. Allt så bra ut men räkningen slutade ändå på över 1100 kronor, är det ens lönt att sköta sej?

Hem igen och larmkillen och jag gick igenom alla nya pryttlar. Vi sa sen hej då.
I löparskorna och iväg. Jag brottade ner 15km i full blåst. Det kändes bra.
Lite mat i magen och ombyte sen väntade förmodligen den sista gräsklippningen för året. Det luktade sommar när hela mattan var klippt. En god doft och skön känsla.

Vedhögen kördes in i källaren. Nu är det fullt i skattkammaren. Nästa runda får jag börja tulla på mitt lager jag har i mitt vedskjul. Men det är först efter 15 kubik det ;)

Jag skulle in i ett teamsmöte. Mötet gick bra men vi nåddes av ett dödsbud under tiden mötet pågick. Usch det ska inte behöva hända och jag mådde väldigt dåligt efter informationen.

Mollie och en kompis hämtades upp från skolan och dom vände mörkret till lite ljusare. Det är fantastisk att lyssna på dom. Jag lyssnade en liten stund sen gick jag ut och svarvade ett nytt litet alster, bara för att jag kunde.

Kennet behövde en sväng så upp på berget igen. Herregud vilken ösig dag.
Hem igen och Mollies favvorätt lagades. Vi var tre till bords vilket jag uppskattade väldigt. En trevlig stund. Efter disken brakade jag ihop på soffan, då var klockan 18:00 och då hade jag gått 44000 steg. Herregud. Och dagen var långt ifrån slut.

Och denna dagen är inte heller slut, inte på långa vägar. Jag ska äta middag med en tjej i kväll på Heaven 23. Det blir en ny upplevelse det. Men först väntar över tre timmar i bilen och innan dess ska jag köpa en symaskin.





Jockarp. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar