måndag 28 november 2022

Jublande och Julande…..




Det stundade handbollsmatch för Mollie så jag behövde lämna västkusten tidigt. Senast halv nio. Jojo så blev inte fallet, 45 minuter senare drog vi iväg, som väl var så var det väldigt sparsamt med trafik. Jag tuggade på i bra tempo. Jag fick rapport om att myset sov och min bedömning vara att låta henne sova. Hon hade kommit hem sent från Idolfinalen så hon var sliten. Hon behövde vilan.

In i handbollshallen och tanken var att jag skulle hjälpa till i sekretariatet men fler föräldrar har nu gått kusen så jag blev attledigad. Jag var handbollsmamma för hela slanten och minglade runt bland dom andra föräldrarna och snackade om matchen. En mysig stund även om jag var brutalt trött efter dygnet i Göteborg.  

Det var ett grymt tryck i hallen och när det stod klart att Mollies lag tog hem segern så var det en otrolig glädje både på läktaren och på planen. Det går bra nu och dom är så värda det.

Vi åkte hem och jag fick dra igång matlagningen. En kyklinghistoria och ris. Väldigt gott faktist. Chill i så det var en aning hett. 
När disken var undanröjd drog jag igång med att sätta upp julstjärnorna i fönsterna. Det känns som om vi alltid är sist på nåt sätt.
Mollie kom nerhasandes med ett wow på läpparna. Hon gillade pyntet. 
Vi startade upp en ny vana förra året och det var att dricka varm choklad varje advent. Nu var vi inte hemma tillsammans på Morgonen men det gick minsann lika bra att göra det på kvällen. Så mysigt att sitta tillsammans och prata om helgen och den kommande veckan.

Efter avslutad socialisering tassade jag ut naken i Novemberkvällen. Herregud så fint det var att ta ett skönt bad innan läggdags. Och läggdags blev det tidigt. Jag slog ihop som ett korthus innan nio ;) 







Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar