söndag 20 november 2022

Julmarknad……





Jag vaknade halv sex och jag var helt övertygad om att jag inte rört på mej en enda liten millimeter i sängen under natten. Jag vaknade där jag somnade. Helt slut med andra ord. Vi åkte till stranden och där mötte vi lördagens första ljus. Det var fantastiskt skönt att vara helt ensamma och höra havet klucka mot stranden och känna doften av tång.
Kennet fick skjuts hem men jag sprang. Dagens träning klar innan nio. Skönt.

Uppfräschning och frukost till barnet sen bar det iväg. Jag skulle lämna in hyrbilen och få tillbaka min ljuva pärla. Vidare mot Karlskrona lasarett som för dagen intaget en vinterskrud. Hua. Fullt med snö. Jag har fått en remiss för att undersöka hörsel. Vi gjorde tre tester och ja dom var okej, eller ja det kunde varit bättre men även sämre som jag sa till hon bönan som utförde testen ;) 

Vi lämnade sjukhuset och Mollie visade mej sina fötter. Hon har precis fått nya vinterskor men dessa verkar inte vara optimala att spatsera i under vinterväglag. Sockarna var dyngsura. In i en butik och vi köpte nya vinterstövlar och nya torra strumpor till henne.

Vidare till Huseby julmarknad. Mollies val av födelsedagsaktivitet. Vi har som vana att vid födelsedagar så får den som fyller år bestämma vad den vill göra eller resa. Nu valde hon Huseby julmarknad. Ett bra val för det var supermysigt och väldigt trevligt och gott. Vi provsmakade typ allt ;)

Mollie var ganska trött och hon pratade inte så mycket på vägen hem. Eller jo hon pratade om inbördeskriget i USA om nord och syd. Hon redogjorde för avskaffandet av slaveriet och under vilken president det skedde. Jag lyssnade och jag log där i mörkret i bilen. Hon är fenomenal på att informera om saker hon snappar upp i livet.

Jag fick ett bekymmer under kvällen med min öppenhet. Jag har svårt med avvägningen. Jag kan inte det där med att sila. Det som händer i mitt liv berättar jag. För att jag tror att det är av vikt. Men vissa saker är inte viktiga för andra människor. Det kan stjälpa mer än att hjälpa. Fan det är inte lätt alltid, men jag tror ändå mer på ärlighet och öppenhet än att hemlighålla och dölja, även om det kanske ibland blir jobbigt. Ja jag gör mina val själv och jag får då även stå för konsekvenserna. En jobbig kväll blev konsekvensen av det handlandet i alla fall. 







Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar