söndag 27 november 2022

Spring och dejt 6……




Långpass var tanken och ganska långt blev det. Närmare två mil i en sagolik november morgon. Jag började med pannlampa och jag hade min lille jack Russell kille med mej, efter en mil blev han upphämtad och då hade vi mött dagens ljus. Jag slängde av pannlampan och min sele som har häcktar fast Kennet i när vi springer. Lite lättare fortsatte jag. 

Jag kom hem och tog ett par koppar kaffe, duschade och packade en liten väska. In med hunden i bilen och sen iväg.
Mot Göteborg. Det gick bra att köra, jag hade en stor godispåse och på vägen fick jag en ny spellista skickad till mej av min dejt.
Ja dejt sex var ett faktum. Vi mötes upp efter lunch. Hon åt Sushi och jag drack kaffe. Vi samtalade och la oss i soffan och slötittade lite på tv.

Vi har för vana att gå till ut och käka men för dagen gick Vi och hämtade en varsin pizza, Kennet behövde en lite kvällstur så det passade fint. Jag sniksnackade lite med pizzagubben och han bedyrade att han gjorde stans godaste pizzor. Mm dom var goda minsann.

Innan läggdags fick jag ta del av historia, hon tog fram ett fotoalbum sen när hon var liten. Så underbart att se. Jag var väldigt glad och tacksam över att hon delade med sej av det med mej.

Natten blev en aning stökig för mej men så är det ibland. Kennet ville ut och göra stan klockan fem så så var det med den sovmorgonen.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar