onsdag 2 november 2022

Fullsmetad dag…..

 


Halv fem skulle den något morgonpigge Jack Russel upp, då skulle jag också upp. Jag välte ner en kopp svart innan jag hoppade i mina springskor. Ut på berget, och ja nå säga att det var dystert.
Jag har befunnit mej på berget ända sen jag var en liten liten tjej. Jag kan varje stig och jag hittar som i min egen ficka. Men denna morgon var det svart och en extrem dimma. Jag klarade knappt att följa vägen, flera gånger fick jag vända på huvudet mot sidorna för att med hjälp av pannlampan lokalisera mej. Det var en skön tur, speciellt när jag kom hem igen ;)
En skön dusch senare och utkamning av hår så var jag redo att lämna hemmet. Jag skulle på en akutsjukvårdsutbildning. Jag brukar genomgå en sån om året och jag är tacksam för att jag får den möjligheten. Denna gången fick vi även köra HLR på barn vilket var nytt för mej. Det simulerades olika senario som vi gemensamt skulle lösa. Givetvis blev det en hel del skratt vilket gör det hela lite mindre dramatiskt. En kul och lärorik dag alltså.

Jag checkade ut och drog hem i full rulle. Myset som varit hemma under dagen hämtades upp. Vi skulle till frissan. Tydligen var sista gången jag satt under saxen den 7/3-22 så nog var det behövligt alltid. Vi har blivit berikade med väldans mycket hår på huvudet både jag och Mollie. Japp vi är glada för det, för det mesta.

Hem från frissan, mat lagades och vi åt litegrann, det väntade träning för oss båda två. Mollie handboll och jag ännu en springtur. Så inte för mycket mat i magen, risk för håll är överhängande. 

Vi kom hem sent, och mer mat vältes ner sen packade vi det sista inför dagens tripp. Hejdå Sverige..




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar