tisdag 8 november 2022

Lugna gatan…..

Hemma 


Hemma på Jockarpskmark igen. En skitstor tvätthög mötte mej, ja så är det ibland, jag slängde i en maskin sen selade jag på Kennet och själv hoppade jag i löparkläderna. Jag var en aning seg i kroppen, kanske för att min skönhetssömn fick stryka på foten när jag var på dejt. Eller var jag helt enkelt bara seg. Jag orkade inte analysera det utan la i ett lugnare tempo så jag kände att det blev trivsamt. Det blev det, efter några kilometer var jag mitt vanliga jag. Det går bra för det mesta med löpningen nu, jag har sluppit smärtan i ryggen, jag tror nästan att jag kan friskförklara mej. Jag hoppas det i alla fall.

En ny maskin tvätt slängdes i efter att jag brottar ner milen. Islandsresan bidrog ju med några extra plagg till maskinerna, men nu är allt tömt vilket är skönt.

Jag hämtade upp myset från skolan och hon informerade mej innan hon hann öppna dörren i bilen att hon gjort ett nationellt prov under dagen. Det verkar varit lattjo, i alla fall så verkade det så på henne.
Hon hade även med sej ett Tyska prov hem. 49/53 svar var rätt. Hon var nöjd och jag var stolt. Nu sitter provet på kylskåpet, 
Vi körde till Ica. Det var dags att veckohandla. Mollie var med, det är kanon det. Hjälp med kassarna. Tummen upp på det.

En promenad med Kennet innan jag började laga min dotters favoriträtt. Jag gjorde lite extra käk så hon kan ta en vända till av godsakerna även idag. Ja ibland är jag ju för snäll alltså ;)

Kvällen blev extrem lugn, jag startade upp Tv vilket var lite problematiskt, (den har vilar för länge) en påse nötter och en ett glas öl. En chill stund.

Precis när jag lagt mej i sängen ringde fröken dejt för att säga godnatt. Saknaden blev onaturligt stor efter henne när vi lagt på. Jag vände på mej i sängen och försökte trycka bort känslan av längtan efter hennes närhet. 
Jag log och tänkte. Tack gode gud för henne, för att jag längtar efter henne. Det måste väl vara något bra va?




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar